HomeHumorJochie uit Amsterdam laat zien hoe je altijd prijs hebt bij een...

Jochie uit Amsterdam laat zien hoe je altijd prijs hebt bij een grijpmachine

Grijpmachines op de kermis zijn vaak de meest populaire attracties waar je helemaal niks aan hebt. Iedereen weet dat zo’n machine winstgevend afgesteld staat voor de exploitant en niet voor de speler. Tóch kriebelt het keer op keer om een poging te wagen. Deze kleine baas is slimmer dan wij.

Kermis

Grijpmachines zijn al jarenlang een populaire attractie op kermissen en andere evenementen. Deze machines, ook wel bekend als claw machines, hebben een verstelbare grijparm die spelers kunnen gebruiken om een prijs te grijpen en te winnen. Er wordt erg veel op gespeeld maar niet altijd met succes.

Hoewel het lijkt alsof het slechts een kwestie van geluk is om een prijs te bemachtigen, zijn er veel factoren die de kans op succes beïnvloeden, zoals de positie van de prijs en de sterkte van de grijparm. De positie kun je zelf nog wat aan doen maar op de kracht van de arm heb je geen invloed. Grijpmachines kunnen een leuke uitdaging zijn maar het leukste is natuurlijk het winnen. Dit jochie doet even voor hoe je never nooit teleurgesteld kunt worden.

Kruipen

Het jochie wint niet door te spelen, maar door in de machine te kruipen. Als kind wilde we dat allemaal proberen maar dit ventje doet het gewoon. Het speelde zich af in de Gamestate en gelukkig kunnen zij er ook wel om lachen. Ze reageren: “Vandaar dat we zoveel knuffels moeten bijvullen”.

Samen met zijn partner in crime, klimt hij erin en eruit. Pas op het laatst lijkt een volwassene het door te hebben maar toen was het kwaad al geschied. De reacties zijn over het algemeen gelukkig positief. Zeg nou zelf, wie wil er nou niet zo’n mooie knuffel zonder er een fortuin voor te betalen?

@maaiketalens

Ondertussen in de game hall.#foryou #grijpmachine

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Meer van dit: