HomeTelevisieLang Leve de Liefde deelnemer Michiel maakt steeds hele rare geluidjes

Lang Leve de Liefde deelnemer Michiel maakt steeds hele rare geluidjes

Om mee te doen aan Lang Leve de Liefde moet je avontuurlijk zijn. Je laat je minimaal 24 uur filmen en je moet maar net het geluk hebben dat je met een leuk iemand opgescheept zit. In die 24 uur moet je jezelf zijn, maar moet je er wel rekening mee houden dat alles gefilmd én uitgezonden wordt.

Rare geluidjes maken

Sommige mensen maken rare geluidjes omdat ze last hebben van een aandoening zoals Gilles de la Tourette, maar er zijn ook mensen die dat doen om leuker en interessanter gevonden te worden.

Michiel is iemand die vermoedelijk in de laatste categorie zit. In gesprek met zijn date Desiree maakt hij namelijk steeds hele overdreven en rare geluidjes. Het lijkt er een beetje op alsof hij wat sfeer in een kermisattractie wil brengen. Geef hem een microfoon en dan houdt hij de passagiers van de breakdance wel bezig.

Kijkers liggen in een deuk

Michiel en Desiree pakken tijdens een potje biljarten de vragenkaartjes erbij. Als Michiel een kaartje te pakken heeft, stelt hij zijn vraag op een spannende wijze: “Liever wippen in de ochtend of avond?” en vervolgd met zijn eerste rare geluidje. De kijker schiet er meteen van in de lach, maar Michiel heeft meer in petto.

Het antwoord is dat ze beide liever ’s avonds van bil gaan dus wat dat betreft zitten ze wel op één lijn. Als Michiel dan verder kijkt, ziet hij dat de laatste vraag is aangebroken.

Kermis

Hij gebruikt de laatste vraag als ultieme kans om zijn kopstem te gebruiken. Desiree lijkt er even van op te kijken maar ze heeft nog lang niet alles gehoord wat Michiel in zijn mars heeft.

Michiel vraagt hoe de ondeugende kant van Desiree eruitziet, en grijpt de situatie meteen aan om te solliciteren naar een baan als omroeper op de kermis. Hij start met het maken van allerlei geluidjes die wat spanning in de brouwerij zouden moeten brengen.

Reacties

De kijker ligt ondertussen helemaal dubbel om alles wat Michiel aan het doen is. Op social media regent het dan ook reacties van mensen die het fragment voorbij hebben zien komen.

Veel mensen moeten er hard om lachen maar het zou natuurlijk ook zomaar kunnen dat hij deze geluidjes maakt omdat hij niet zo goed weet wat hij anders met zijn spanning moet doen. Afijn, hilarisch is het wél.

Meer van dit: