HomeTelevisieLLDL Deelnemer Joey zegt ondenkbare op de vraag: 'Wat is jouw grootste...

LLDL Deelnemer Joey zegt ondenkbare op de vraag: ‘Wat is jouw grootste no-go tussen de lakens’

Het is weer een tijdje geleden dat we een fragment zagen in het programma Lang Leve de Liefde dat leuk genoeg was om wat over te schrijven. Toch stelt het programma niet teleur en kunnen we nu genieten van Joey en Chayenne, die met elkaar op date zijn om te ontdekken of ze een match zijn.

André Pronk

Wie Joey voor het eerst ziet, moet waarschijnlijk een beetje aan André Pronk denken. Joey is namelijk een goedlachse en vrolijke kerel. Hij doet zijn best om het gesprek een beetje soepel te laten verlopen, en probeert ook indruk te maken op Chayenne met zijn humor. Soms moet ze er wel om lachen, maar andere keren weer juist niet. Als je André Pronk trouwens niet kent, heb je hier een filmpje van hem, dan kun je een indruk krijgen.

Om een beetje tijdverdrijf te hebben, besluiten de twee te gaan poolen met elkaar. Als dan ook het gesprek lijkt te stoppen, pakken ze het bakje met vragen erbij. Dat bakje is er speciaal voor gemaakt zodat er gespreksstof is en blijft. De vragen in de pot zijn uiteraard wel altijd een tikkeltje gewaagd of spannend, want er moet natuurlijk ook televisie gemaakt worden.

Een beetje geschrokken

De eerste vraag die het stel pakt is: “Start jij de ochtend met je partner altijd met een goedemorgen kus?” Chayenne mag hierop antwoord geven maar zegt dat ze dat niet per se nodig vindt. Joey probeert nog een grap te maken waar hij zelf voornamelijk erg hard om moet lachen.

Als Chayenne dan aan de beurt is om een vraag te stellen, vraagt ze aan Joey: “Wat is je grootste no-go tussen de lakens”? Best een lastige vraag om on-the-spot antwoord op te geven maar Joey lijkt er wel mee om te kunnen gaan. Wat hij dan vervolgens zegt, schrikt Chayenne een beetje van. Gelukkig kon Joey wel weer hartelijk om zichzelf lachen.

Meer van dit: