HomeHumorGozer krijgt de schrik van zijn leven door vrienden die grapje met...

Gozer krijgt de schrik van zijn leven door vrienden die grapje met hem uithalen

Een gozer kreeg de schrik van zijn leven toen zijn vrienden een grapje met hem uithaalden. Ze maakten een neppe slang aan hem vast. Doordat hij wegrent, lijkt het alsof de slang achter hem aan komt. Normaal valt het kwartje dan vrij snel maar bij deze man niet.

Klassieke grap

Iets aan een touwtje vast maken en dan wegtrekken is een klassieke grap. Deze grap is nu alleen geëvolueerd door iets aan iemand zelf vast te maken. Een neppe slang bijvoorbeeld, reageert precies op de bewegingen die je zelf doet. Als je dan ook nog eens bang bent voor slangen, is dat de perfecte formule voor een grap.

De mannen in het filmpje hebben zo’n vriend die bang is voor slangen. Als ze lekker aan het tafeltennissen zijn, wordt de slang bij de nietsvermoedende vriend aan zijn shirtje vast gemaakt. Als een ander dan zegt: “Is dat nou een slang?!” krijgt de gozer de schrik van zijn leven. Hij rent weg met de slang achter zich aan. De rest schiet in de lach maar hij is volledig in paniek. Zijn vrienden krijgen geen adem meer van het lachen.

Meer van dit