HomeHumorFreek Vonk is flink in zijn gezicht gebeten door een slang

Freek Vonk is flink in zijn gezicht gebeten door een slang

Freek Vonk is voor veel mensen toch wel de verlichaming van een stoere gozer. Hij zoekt stad en land af naar de meest ruige dieren om de kijker daar meer over te kunnen vertellen. Eerder werd hij al eens flink te pakken genomen door een haai maar nu was het de beurt aan een slang om eens een hapje van Freek te proeven

Bioloog en programmamaker

Freek Vonk is de populairste bioloog van Nederland en om die reden maakt hij ook regelatig programma’s. Hij neemt kijkers mee in de wondere wereld vol dieren en dat doet hij met heerlijk aanstekelijk enthousiastme.

Freek Vonk is zelfs vaak zó enthousiast dat hij ook wel eens door kan draaien. Dat maakt hem een prachtig onderwerp voor de makers van Lucky TV die hem graag na synchroniseren in filmpjes. Dat geeft ons dan weer de meest hilarische fragmenten en we hopen dan ook ten zeerste dat ze met dit fragment ook aan de gang gaan.

Surinaamse slang

In het fragment zien we Freek ergens in de Surinaamse jungle met een slang uit de bosjes komen. Hij wordt vrijwel gelijk vol in zijn neus gebeten maar hij blijft daarin hartstikke rustig. De slang is een roodbruine kielrug slang en gelukkig niet gevaarlijk voor mensen. Waar ze normaal in de bomen leven, kunnen ze ook goed zwemmen. Afijn.. Freek kan de informatie over die slang veel indrukwekkender overbrengen. Zie het fragment, inclusief de beet, hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Prof. dr. Freek Vonk (@freekvonk)

Bron: VKMag
Beeld: Freek Vonk

Meer van dit: