HomeTelevisieLLDL Deelnemer Kailina loopt ineens zonder kleren naar boven, maar heeft dan...

LLDL Deelnemer Kailina loopt ineens zonder kleren naar boven, maar heeft dan slecht nieuws voor Daan

In het programma Lang Leve de Liefde zien we steeds vaker wat jongere mensen die opzoek zijn naar de liefde. Het stelletje in de nieuwste afleveringen, is zon jong koppel. De klik lijkt er zeker te zijn, totdat ze ineens op een punt komen waar ze beide wat anders instaan.

Uit de kleren

Als Daan lekker staat te koken, komt Kailina ineens zonder kleding naar boven. Daan is behoorlijk onder de indruk en geeft haar een complimentje. Kailina vindt dat wel prettig en besluit dat ze lekker op de bank gaat zitten kijken naar Daan die aan het koken is. Om het allemaal wat soepeler te laten verlopen heeft ze wel een idee bedacht.

Ze gaat lekker op de bank zitten en vind het wel leuk om Daan wat spannende vragen te stellen. Die spannende vragen komen uiteraard uit het vragenbakje want het is natuurlijk lastig om die terplekke te verzinnen. Ze tovert een kaartje tevoorschijn waarop staat: “In een goede relatie, wip je ….. keer per week”. Daan weet het antwoord wel!

Even schrikken

Daan doet even alsof die na moet denken maar heeft zijn antwoord wel klaar. Als je zeven dagen samen bent, dan wil hij toch echt wel ongeveer 10 keer wippen. Kailina moet daar even van slikken en vraagt voor de zekerheid nog een keer of hij dat wel bedoelt. Daan, die hitsige jonge bok, lijkt direct door te hebben hoe de vlag erbij hangt.

Kailina schrikt er een beetje van en probeert wat duidelijkheid te krijgen. Ze wil weten hoe vaak ze in het weekend moet opdraven en Daan zegt toch ook wel minimaal 3 keer in het speeltuintje te willen. Nu is Daan ook wel benieuwd wat Kailina nou precies zou willen. Dan dropt ze het slechte nieuws (voor Daan dan, hè). Eén keer is genoeg voor haar…

Ben je nou op zoek naar meer hilarische fragmenten van Lang Leve de Liefde dan kun je eens een kijkje nemen op onze speciale pagina voor de meest hilarische en ongemakkelijke fragmenten uit het populaire programma.