HomeTelevisieLLDL deelnemer Wilbert krijgt zijn eerste kus en gaat meteen naar WC...

LLDL deelnemer Wilbert krijgt zijn eerste kus en gaat meteen naar WC om de spannning eraf te halen

Het is enorm spannend om mee te doen aan het programma Lang Leve de Liefde. Veel deelnemers zijn flink zenuwachtig en dat is er ook vaak aan af te zien. Naarmate de date dan vordert, nemen de zenuwen af. Tótdat er iets spannends gebeurt natuurlijk!

Tafeltennissen

Een veel voorkomende activiteit in Lang Leve de Liefde is een potje tafeltennissen. Het is best een luchtig spelletje en je kunt makkelijk blijven communiceren.

Tijdens een potje tafeltennissen raken Peter en Wilbert aan de praat. Als het wat stokt, besluiten ze om het vragenbakje erbij te pakken. Dit bakje zit vol met vragen over van alles en nogwat. Peter pakt de vraag: “Wat zou je doen als ik je nu een kus zou geven?” Wilbert geeft meteen aan dat hij dat wel zou kunnen waarderen dus Peter twijfelt niet en gaat ervoor.

Spanning wordt te veel

Ietwat verrast ziet Wilbert dat Peter op hem af komt om een kus te brengen. Een ongemakkelijk momentje volgt, want waar de één een tongzoen in gedachte lijkt te hebben, gaat de ander voor een soort vriendschapskus. Maar ach, zo’n eerste kus van iemand is altijd rete spannend en een tikkie ongemakkelijk.

Peter loopt weer terug naar zijn plek maar Wilbert is nog niet in staat om verder te gaan. De spanning is hem iets te veel geworden en dat zorgt ervoor dat de kat kopjes komt geven.

Hij zegt enigszins ongemakkelijk: “Ik moet effe naar het toilet, dat is alweer effe geleden.” en Peter blijft alleen achter.

Reacties

Kijkers liggen in een deuk om het fragment. Op X (twitter) stromen de reacties online: “Wilbert vond het zo opwindend dat hij even de druk van de ketel moet sjorren!”

Een ander neemt het voor Wilbert op: “Natuurlijk is het spannend om een kus te krijgen van iemand die je leuk vindt. Spanning kan op de darmen werken, daar is niets mis mee…”

Meer van dit: