HomeHumorRinke wordt keihard afgewezen en gaat dan een potje zitten janken

Rinke wordt keihard afgewezen en gaat dan een potje zitten janken

Gister schreven we al over Lang Leve de Liefde deelnemer Rinke die veel te eerlijk was tegen zijn date maar vandaag zagen we de consequenties ervan. Rinke probeert zijn Romy namelijk een kusje te geven maar die wijst hem keihard af. Even later gaat Rinke zitten janken.

Avondeten

Rinke voelde zich meteen aangetrokken tot Romy vanwege haar achterwerk, maar Romy was niet meteen gecharmeerd van Rinke. Na het diner probeerde Rinke haar alsnog te kussen, maar tot zijn teleurstelling wees Romy zijn avances af. Kan gebeuren in dit programma natuurlijk.

Ze lacht het wat weg en geeft aan dat ze het niet kan. Rinke is er effe stil van en weet niet zo goed wat hij verder moet doen. De ongemakkelijkheid straalt ervan af en Romy voelt zich daar best schuldig over. Even later appt hij zijn vriendin Vanessa en die geeft aan dat hij zich niet te druk moet maken. Dat doet hij dan ook niet maar hij beseft zich wel dat hij beter zijn best moet doen voor Romy.

Zangkunsten

Rinke ziet zijn kans om Romy voor hem te laten vallen als ze in de microfoon begint te krijsen. Tijdens een potje karaoke doet Romy haar stinkende best om een liedje te zingen en Rinke wordt daar ineens ontzettend door geraakt. Precies volgens het boekje rollen er wat tranen over zijn wang. Prachtig natuurlijk!

Uiteindelijk krijgt hij toch wat intieme aandacht in de vorm van een knuffel. Daarna pakt hij natuurlijk meteen door. Klasse Rinke! Kijkers van het programma liggen helemaal krom om het fragment. Romy kraait als een pauw in de morgen en Rinke zit zijn tranen naar buiten te persen. Heerlijke televisie weer!

Meer van dit: