HomeGekkiesGastjes denken rotzooi te trappen op kermis, maar komen dan kermis-medewerkers tegen

Gastjes denken rotzooi te trappen op kermis, maar komen dan kermis-medewerkers tegen

Kermis in de stad is vaak een hele happening. In de middag komen vooral de ouderen en ouders met kinderen, terwijl het in de avond voornamelijk bezocht wordt door tieners en jongvolwassenen. Deze jongeren komen vaak niet voor de leuke attracties, maar om in kliekjes rond te hangen met elkaar.

Vooral bij de botsauto’s en de breakdance is het ‘stoer’ om heel de avond rond te hangen. Rondhangende herrieschoppers zijn een doorn in het oog van de kermisuitbaters, zeker als ze zich niet kunnen gedragen.

Kermis in Parijs

De kermis in Parijs is natuurlijk niet te vergelijken met de kermis in een klein dorpje. In het dorpje is er een ons kent ons sfeertje, waardoor de meeste jongeren het niet in hun hoofd halen om onrust te stoken.

Op de kermis van Parijs kent niemand elkaar, waardoor je vaak ongeschonden rotzooi kan trappen. Tegen het moment dat de politie komt zijn ze namelijk allang pleiten.

Ruziezoekers zijn vaak alleen op sensatie uit. Als ze dan ruzie gevonden hebben, dan wordt het tegenwoordig bijna altijd gefilmd. Deze video’s worden dan op social media gezet om stoer te doen. Althans… als ze winnen dan. In de meeste video’s winnen altijd de onruststokers maar dat viel nu even tegen.

Einde verhaal

De kermisuitbaters kregen lucht van een groepje dat blijkbaar op meerdere plekken al herrie aan het schoppen was. Door de overlast besloten ze om direct korte metten te maken met de onruststokers.

Toen de kermismensen doorhadden dat er weer wat klootviooltjes rondliepen, besloten ze ze in de gaten te houden. Het duurde niet lang voor ze onrust begonnen te stoken, alleen dit keer kwamen ze de verkeerde tegen. Ze begonnen namelijk ruzie te maken met een kermisuitbater.

Eén grote familie

Dat kermisuitbaters net als familie zijn, dat werd wel duidelijk op de kermis van Parijs. Op het moment dat één uitbater met de jongeren te maken kwam, kwamen alle uitbaters samen om de jongens een koekje van eigen deeg te geven.

De beelden zijn iets te heftig om op deze site te zetten maar gelukkig hebben we deze plek nog voor je, waar we zulke beelden wél kunnen delen. Je kan het linkje gebruiken maar ook even op het plaatje hieronder klikken om bij de beelden uit te komen!

Meer van dit: