HomeWTF?!VVV-herrieschopper gooit zijn vuurwerk niet op tijd weg en blaast zijn hand...

VVV-herrieschopper gooit zijn vuurwerk niet op tijd weg en blaast zijn hand eraf

Een VVV-supporter die het nodig vond om een beetje herrie te gaan schoppen, heeft zijn eigen hand eraf geblazen. Dit deed hij doordat hij een Cobra 5 niet op tijd weggooide. In paniek komt hij op de politie af rennen, en laat hij zien wat er gebeurd is. De politie schrikt er ook van en haalt de jongen gauw weg.

Herrie schoppen

Het komt vaker voor dat voetbalsupporters herrie schoppen. Dat zijn meestal een stel leeghoofden die thuis niets te zeggen hebben óf jonge mensen die nog stoer moeten doen voor hun maatjes. Vermoedelijk is de gozer uit het filmpje er één uit de laatste categorie.

Tijdens het herrie schoppen, wilde hij een stuk vuurwerk gooien. Dit vuurwerk is een Cobra 5, waarvan de knal vergelijkbaar is met de kracht van een handgranaat. Je kunt je wel voorstellen dat zo’n cobra absoluut geen speelgoed is en óók niet naar andere mensen toegegooid moet worden. Toch dacht de jongen uit het filmpje daar anders over. Helaas kwam die gedachte hem direct heel erg duur te staan.

Moeder karma

Je zou zeggen dat het een beetje karma is dat de jongen zijn hand nu verkloot heeft. Hij was immers zelf degene die ermee liep te kloten. Toch is het natuurlijk ontzettend sneu dat zo’n (op het oog) jong manneke door één domme actie meteen voor zijn hele leven op de blaren moet gaan zitten.

De kans dat hij nog een keer zoiets doms gaat doen is gelukkig wel weer nihil. Je ziet hoe de jongen in paniek is om zijn hand en ook omstanders schrikken van wat ze zien. Gelukkig was de politie er om de jongen te helpen. Zo kon hij zo snel mogelijk naar het ziekenhuis, waar ze zijn hand hebben geprobeerd te fixen. Als je zwakke oogjes hebt dan is het slimmer om de beelden hieronder over te slaan.

Meer van dit: