HomeWTF?!Rapper Boef zet camerabeelden online van flink vuurwerkongeluk bij hem thuis

Rapper Boef zet camerabeelden online van flink vuurwerkongeluk bij hem thuis

Je bent een rund als je met vuurwerk stunt maar zelfs als je het vuurwerk relatief veilig behandeld, is het nooit 100% betrouwbaar. Daar kwam rapper Boef ook achter toen hij met wat vrienden in de tuin een stuk vuurwerk afstak. Op de beelden is de enorme knal te zien.

Rapper Boef

Sofiane Boussaadia, die veel beter bekend staat als Boef, is een 29 jarige rapper. Hij werd landelijk bekend door zijn zogenaamde treitervlogs maar besloot het roer om te gooien en zich volledig te focussen op zijn artiestenleven. Een goede keuze zo bleek!

De focus op zijn carrière legt hem geen windeieren want met honderden duizenden volgers en miljoenen streams, is hij één van Nederlands grootste rappers. Vanzelfsprekend kun je daar best een leuk zakcentje aan verdienen. Onlangs kocht hij een gigantische villa waar hij met oudejaarsdag wat vrienden uitnodigde. Daar stak één van hen eens stuk vuurwerk af wat vrijwel direct in zijn handen ontplofte.

Camerabeelden

Op camerabeelden is te zien hoe het vuurwerk vrijwel meteen ontploft wanneer er een vuurtje bij komt. Boef en een andere vriend staan op korte afstand van het voorval. Ze komen echter verschrikkelijk goed weg want buiten wat (diepe) handwondjes en wat materiële schade, hebben ze nergens last van.

Op de beelden is goed te zien hoe de ontploffing tot stand komt. De flinke klap had heel anders kunnen aflopen. Boef besluit de beelden te delen met zijn volgers op TikTok maar die zijn vermoedelijk verwijderd door dat platform. Hij geeft bij de beelden de belangrijke boodschap dat je nooit moet spelen met vuurwerk.

Meer van dit: