HomeSportDame wint met boksen en laat dan haar stootkussens zien om het...

Dame wint met boksen en laat dan haar stootkussens zien om het te vieren

Dame wint met boksen en laat dan meteen haar stootkussens zien om het te vieren. De bijzonder fanatieke winnares probeerde op die manier de kijkers te belonen met wat ze hebben moeten aanzien. Het ging hier namelijk niet om een professionele wedstrijd, maar om twee influencers die het uit mochten vechten.

Boxing influencers

Tegenwoordig heb je mensen met een hoop volgers. Als je veel volgers hebt dan word je tegenwoordig een influencer genoemd. De meeste mensen hebben die volgers omdat ze iets goed kunnen, of grappig zijn. Daniella heeft echter een andere reden dat ze zoveel volgers heeft kunnen krijgen.

Sterker nog… de volgers van Daniella moeten haar betalen. Ze is namelijk een grote ster op de website Onlyfans. Om wat meer aandacht voor het boksen te krijgen, worden er tegenwoordig influencers tegenover elkaar gezet. Dit keer mocht Daniella het proberen en dat ging haar goed af. Ze won haar partij met gemak.

Stootkussens

Ze was ongelofelijk blij dat ze heeft kunnen winnen. Zo blij, dat ze besloot haar stootkussens te laten zien. Of dat te maken had met een beloning voor de kijker, een vlaag van verstandsverbijstering of een slimme marketingtruc, mag je zelf bedenken. Het fragmentje heeft vele miljoenen views.

Hieronder zijn de beelden ervan te zien. De Youtube video is de versie die veilig is om op het werk te kijken maar voor de sensatiezoekers onder jullie, hebben we nog een foto toegevoegd. Op die foto kun je even klikken om bij de ongecensureerde beelden uit te komen… Zo zijn we dan ook wel weer.

Meer van dit: