HomeSportOranje supporter met bekendste middelvinger ter wereld maakt excuses naar mama

Oranje supporter met bekendste middelvinger ter wereld maakt excuses naar mama

Gisteravond tijdens de kwartfinale tussen Nederland en Argentinië was er maar één man waar heel de wereld zich aan ergerde. Die man draagt de naam Antonio Mateu Lahoz en floot de meest beroerde partij van dit hele WK. Niet gek dus dat supporters daar fel op reageren, al was er één man die er wel heel mooi opstond!

Middelvinger

Op grote schermen in het stadion zijn regelmatig glimpen op te vangen van aanwezige fans. Dit zijn dan ook beelden die uitgezonden worden op TV maar er zat één fragment tussen dat wel heel opmerkelijk was. Het was een oranje fan die zijn middelvinger op steekt en daar een krachtterm bij roept.

Geschat wordt dat er wereldwijd zon 800 miljoen mensen naar de WK wedstrijd keken. Al deze 800 miljoen mensen zaten kortstondig naar een middelvinger te kijken. Toch een mooie prestatie als oranje fan op de tribunes in Qatar. Helaas voor de fan zat zijn moeder natuurlijk ook te kijken.

Na afloop

Na afloop van de wedstrijd liep de NOS plots tegen de jongen aan. Natuurlijk moest hij even geinterviewd worden en hij haalt meteen het moment op tv op. Hij wil namelijk zijn excuses aanbieden aan zijn moeder. Die heeft hem natuurlijk helemaal niet zo opgevoed. Leuke gozer, prachtige beelden en een goed gevoel voor normen en waarden. Check het hieronder 🙂

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOS (@nos)

Meer van dit: