HomeActueelGrote verbazing om hoe Roemenen de kleedkamer achterlieten na verlies tegen Nederland

Grote verbazing om hoe Roemenen de kleedkamer achterlieten na verlies tegen Nederland

Het was een van de leukere en spannende wedstrijden tijdens het EK: Nederland – Roemenië. In het begin ging namelijk nog een beetje stroef, maar uiteindelijk gingen ze er vol in en wonnen we met 3-0.

Geweldig voor ons natuurlijk, maar een stuk minder leuk voor de Roemenen. Toch blijken ze wel hele goede verliezers te zijn.

De kleedkamer van de Roemenen

Toen de Duitse medewerkers in de kleedkamer van de Roemenen kwamen, stonden ze letterlijk met hun mond vol tanden. Normaal gesproken vinden de schoonmakers de gekste dingen in de kleedkamers van de voetballers. Naast de gekke dingen, laten de meeste teams het ook nog eens als een zwijnenstal achter.

Het moment dat de medewerkers de Roemeense kleedkamer in kwamen, leek hij niet eens gebruikt. Naast de schone kleedkamer, hadden ze ook een bijzondere brief achter gelaten voor de Duitse staf.

Een bijzondere brief

De Roemenen hadden ook een bijzondere brief achtergelaten voor de staf. In deze brief vertelde ze hoe dankbaar ze de Duitsers waren voor de ervaring.

Ze zijn namelijk een stuk verder gekomen dan voorgaande jaren, waardoor ze nu ook het ‘echte’ werk achter de schermen meekregen.

Lang verhaal kort: Ze waren blij met de gastvrijheid en het gevoel dat ze behandeld werden alsof ze in hun eigen land waren. Ondanks dat de Roemenen geen partij waren voor Nederland, hebben ze wel hun goede kant laten zien aan de Duitsers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door UEFA (@uefa_official)

En voor wie nog even één keer wil genieten van de goede pot van onze Oranjeleeuwen, heb ik hier de samenvatting nog even weggezet voor je.

Meer van dit: