HomeWTF?!PSV-feestvierder gooit zijn vuurwerk te laat weg en blaast hand aan diggelen

PSV-feestvierder gooit zijn vuurwerk te laat weg en blaast hand aan diggelen

Als je voetbalclub kampioen wordt, dan is dat natuurlijk reden genoeg om een feestje te vieren. De één doet dit met een biertje in de hand, terwijl de ander kiest voor vuurwerk.

In de meeste gevallen kun je beter kiezen voor het biertje, want met het illegaal vuurwerk gaat het net iets te vaak helemaal mis.

Cobra ‘granaat’

Zwaar vuurwerk is vaak mooier of het geeft een veel hardere knal. De bekende Cobra is zelfs te vergelijken met de kracht van een handgranaat. Als je dan in een menigte mensen staat, dan kun je zo’n Cobra beter niet afsteken. Een PSV-supporter heeft dit vandaag persoonlijk mogen ondervinden.

De man besloot te midden van het feestgeruis met vuurwerk te spelen. Helaas ging de cobra iets te snel af, waardoor het in zijn hand ontplofte. Wellicht dacht de man dat hij een fakkel vast had, en had hij dus niet door dat het vuurwerk zou knallen. De man kijkt na het gebeuren een beetje verbijsterd naar zijn hand, of wat ervan over is.

Dat is pech, vingers weg

Het is natuurlijk ook wel heel dom om met zware knallers rond te lopen tussen de menigte. Ondanks dat de schade behoorlijk is, heeft de man nog flink wat geluk gehad. Hij had namelijk ook zijn hele hand kunnen verliezen.

Helaas is dit niet het eerste incident dit seizoen onder de voetbalsupporters met illegaal vuurwerk. Een tijd geleden was er ook al een VVV-supporter die zijn eigen hand eraf heeft geblazen.

De beelden kunnen we niet op deze site laten zien, maar we kunnen jullie uiteraard wel even doorsturen naar ons WhatsApp channel. Daar kunnen we nét effe wat meer kwijt dan hier. Klik op de afbeelding hieronder om bij de video uit te komen. Het zijn best wel heftige beelden dus als je er niet goed tegen kan, kan je het beter overslaan.

Meer van dit: