HomeTelevisieFirst Dates deelnemer zit met mond vol tanden als dame over haar...

First Dates deelnemer zit met mond vol tanden als dame over haar bizarre obsessie vertelt

Bij First dates stellen ze ons nooit teleur in het vinden van spraakmakende deelnemers. Steeds als je denkt dat ze alle spraakmakende deelnemers al gehad hebben, vinden ze toch weer een nieuwe. Deze week mogen we kennismaken met een echte Swiftie. Deze Swiftie is niet zomaar een Swiftie, maar helemaal geobsedeerd door Taylor Swift. 

Totaal geobserdeerd

Er is natuurlijk niks mis mee als je een fan bent van Taylor Swift. Deze artiest heeft natuurlijk niet voor niets een fanbase van Los Angeles tot aan Tokio. Toch zijn de meeste fans ‘normale’ fans en niet helemaal geobsedeerd. Aan de tafel van First dates neemt een dame plaats die niet zomaar een ‘normale’ fan is.

Tijdens het etentje draait het onderwerp al snel naar het favoriete gesprek van de dame. Ze vertelt namelijk dat ze dol is op Taylor Swift en dat ze stad en land afreist om haar idool te bezoeken. Momenteel heeft ze voor het komende seizoen 17 shows die ze gaat bezoeken. Flink wat kosten dus, we zijn benieuwd wat voor werk ze doet.

Door heel Europa

Als ze aan haar date vertelt dat ze naar maar liefst 17 shows gaat, dan weet haar date even niet hoe hij moet reageren. Hij wil daarom ook graag weten naar hoeveel landen ze gaat om haar idool te bekijken. “Ik ga naar Portugal, naar Stockholm, naar Warschau, Hamburg, Gelsenkirchen en naar Londen en Nederland”, vertelt ze trots.

Haar date heeft helemaal niets met Taylor Swift. Hij kan zelfs niet eens een nummer benoemen die Taylor Swift gemaakt heeft. Hij heeft werkelijk geen idee. Toch blijft hij wel erg positief tegenover zijn date. Waarschijnlijk wil hij de Swiftie niet voor het hoofd stoten.  Of het iets wordt is nog maar de vraag. Een echte Swiftie kan natuurlijk niet accepteren als haar kerel niet eens een hitje van haar idool kan benoemen.

Meer van dit: