HomeTelevisieLLDL-Ilona vertelt wat haar grootste en wildste s*ksfantasie is en zal nu...

LLDL-Ilona vertelt wat haar grootste en wildste s*ksfantasie is en zal nu wel ontbijt op bed krijgen van Jos

Op het moment dat je meedoet aan Lang leve de liefde, dan weet je dat je uiteindelijk mee moet doen aan de pikante vragenronde. Tijdens deze vragenronde worden in de meeste gevallen de camera’s vergeten, waardoor het hele thuisfront ook direct de sappigste fantasieën weet van de deelnemer. 

Het welbekende vragenrondje

Deze week is er weer een dame die zich niet schaamt voor de camera. Tijdens het vaste vragenrondjes spel, is Ilona daarom ook lekker loslippig in haar antwoorden.

Haar date Jos vindt het helemaal niet erg en zit smakelijk naar elk woord te luisteren. Tijdens het vragenrondje krijgt Ilona namelijk de vraag: “Vertel uitgebreid jouw grootste kinky fantasie” Ilona hoeft niet lang na te denken over het antwoord op deze vraag. In geuren en kleuren vertelt ze: “Uh, met eten. Chocoladesaus, aardbeien, honing, de hele f*cking mikmak. Dat lijkt me echt wel echt top. Dat lijkt me echt heel, heel, heel fijn.”

Jos zijn gedachten draaien overuren

Jos luistert ondertussen aandachtig naar het antwoord van Ilona. Hij vraagt: “Gewoon eten en wippen door elkaar, beetje mixen?”. Ondertussen verschijnt er al een stiekeme lach op zijn gezicht.

Ilona ziet het al helemaal voor zich en vertelt glimlachend verder: “Ik heb er nog nooit iets mee gedaan, dus dat is nog gewoon iets wat ik graag zou doen. Ik denk er veel aan, maar ik ben niet er door geobsedeerd of zo, maar het lijkt me gewoon interessant”

Als de twee uiteindelijk een match zijn, dan kunnen we ons voorstellen wat voor ingrediënten er op het komende boodschappenlijstje komen te staan. Als het aan Jos ligt rent hij waarschijnlijk het liefste direct naar de winkel.

Meer van dit: