HomeWTF?!Boze reacties op vrouw die kind naar favoriete snack vernoemd heeft

Boze reacties op vrouw die kind naar favoriete snack vernoemd heeft

Het verzinnen van een naam kan een van de leukste, maar ook meest stressvolle dingen zijn van het krijgen van een baby. Ouders moeten het eens worden over een naam en dat kan nog wel eens voor wrijving zorgen. Daarnaast kunnen ze ook te maken krijgen met de meningen van buitenaf.

Naam verzinnen

De moeder, genaamd Anna, legt uit dat ze besloot haar dochter “Pickle” te noemen omdat ze dol is op augurken en alles wat zuur is. In een interview zegt ze: “Ik was geobsedeerd door augurken tijdens mijn zwangerschap en at er elke dag wel een paar. Ik zei tegen mijn partner: ‘Als het een meisje wordt, noemen we haar Pickle’.”

Hoewel sommige familieleden en vrienden in het begin erg verbaasd waren over de naam, zijn ze er toch al wel aan gewend geraakt. “Iedereen is gaan wennen aan de naam Pickle, zelfs mijn ouders”, zegt Anna. Ondanks dat het een ongebruikelijke naam is, is Anna blij met haar keuze. “Ik denk dat het een unieke naam is en het past bij haar. Ze is net zo lief als een augurk”, zegt ze met een knipoog.

Reacties

Toch krijgt ze ook wel een hoop vreemde reacties. Vooral mensen die ze niet zo goed kent vinden het een rare keuze om je kind naar een augurk te vernoemen. Wanneer ze een filmpje op TikTok plaatst, komt er nog eens een extra waterval aan boze reacties over haar heen. De welbekende boze mamabrigade vindt dat Pickle geen naam is om aan een kind te geven.

Het verzinnen van de juiste naam kan nou eenmaal een lastige klus zijn maar laten we de keuze vooral lekker met zijn allen bij de ouders van het kind laten. Als je inspiratie nodig hebt voor een naam kun je ook eens in dit lijstje kijken. Maar Jan of Kim moet je natuurlijk ook niet uitsluiten.

@chantelschnider

Don’t mind me over here living my best happy life vibing out to this song drinking some pickle juice 🤩🤪 #credibility #wrashheed #pregnant #fyp

♬ Credibility – Wrash Heed

@chantelschnider

Tiktok meet Pickle

♬ Fame – Irene Cara

Meer van dit