HomeTelevisieLLDL Deelneemster Serena wil het gewoon weten: "Vind je mij sexy?"

LLDL Deelneemster Serena wil het gewoon weten: “Vind je mij sexy?”

In het programma Lang Leve de Liefde kijken we niet vaak ergens meer van op. In de zoektocht naar liefde moeten de deelnemers elkaar goed leren kennen. De ene keer gaat dat vanzelf maar de andere keer is daar een klein voorzetje voor nodig in de vorm van een vragenkaartje.

Aantrekkingskracht

Liefde staat in nauwe verbinding met aantrekkingskracht. Als er geen sprake is van aantrekking, is het vaak lastig om liefde op te bouwen. Sommige mensen zeggen wel dat liefde om het innerlijk draait maar het ook wil ook wat.

In het ‘wild’ stap je vaak alleen af op mensen die je aantrekkelijk vindt. In Lang Leve de Liefde word je gewoon gekoppeld aan iemand en dan is het maar hopen dat het wat is. Als je in de kroeg wordt aangesproken dan weet je wel dat diegene je ziet zitten maar in Lang Leve de Liefde is het slim om er even naar te vragen. Dat kan behoorlijk spannend zijn om uit jezelf te vragen. Goed werk van de programmamakers dus om het op een vragenkaartje te zetten.

Eerlijk antwoord

Serena heeft het kaartje gepakt en wil het wel eens weten: “Vind je mij sexy? Waarom wel of waarom niet?”. Dave schrikt een beetje van die vraag, en kiest voor de veilige weg: “Mag neutraal ook als antwoord?”. Serena begrijpt precies waarom hij dat zegt en geeft aan dat hij ook gewoon eerlijk nee mag zeggen.

Dave snapt dat wel en nu hij dat weet “Zou hij ook nee zeggen”. Hij zegt erbij dat hij veel meer heeft met iemands persoonlijkheid dan met iemands uiterlijk.

Dave zegt dat zo’n vraag normaal gesproken over iemands uiterlijk gaat en als hij dan eerlijk tegen Serena is, dan vindt hij haar uiterlijk niet sexy. De reden daarvoor is dat hij op slankere vrouwen valt.

Omdat hij nog niet genoeg heeft benoemd, gooit hij ook nog even de lange nagels van Serena op haar lijstje van onzekerheden. Serena zegt: “Nou wel eerlijk toch? Ik ben inderdaad niet de dunste, nee.” Ze noemt zichzelf daarna nog een dikke boomstam en lacht het weg.

@pastoorbonhe

Samen in de ♨️Japussy #langlevedeliefde #lldl #fyp #fy #foryoupage #LLDL #humor #langlevendeliefde #liefde #sbs6 #liefde #foryoupage #viralvideo #viral #foryoupage❤️❤️ papistilo.com #papistilo #simsalabim #hoodie #ilikeyourstyle #Superkracht

♬ origineel geluid – pastoor bonhe

Meer van dit: