HomeTelevisieLLDL deelneemster Jill zoekt een man waarmee ze kan wippen tot ze...

LLDL deelneemster Jill zoekt een man waarmee ze kan wippen tot ze erbij neervalt

In het programma Lang Leve de Liefde kun je maar beter gelijk uitvogelen wat de ander zoekt in het leven. Soms loopt zo’n gesprek vanzelf maar soms zijn daar ook vragenkaartjes voor nodig. In het geval van Jill en Kevin brachten die kaartjes ze wel op het goede spoor om elkaar beter te leren kennen.

Wippen op TV

Op deze website kunnen we het beestje helaas niet altijd bij de naam noemen, maar als je niet bedoeld wat we met wippen bedoelen, dan zou je eens op deze pagina kunnen kijken. Dan krijg je vanzelf een goed idee erbij. Wippen op TV is een enorm onderdeel van de content die we voor jullie verzamelen.

Voor Jill is wippen ook een groot onderdeel in haar leven. Ze vindt het extreem belangrijk dat ze veel kan wippen met haar partner. Sterker nog, als haar partner daar anders over denkt, dan is ze niet van mening dat ze een relatie zouden kunnen hebben. Gelukkig weet ze wel dat het best oppervlakkig klinkt, maar ze wil gewoon graag doorgaan met wippen tot ze erbij neervalt.

Zolang de knietjes het volhouden

Jill is er specifiek in wat ze wil: “Ik wil graag ook nog ‘horizontaal sporten’ als ik zeventig ben. Als dat nog kan, hè. Als mijn knieën het toelaten, heb ik op mijn zeventigste nog steeds ‘plezier’. Ik zou niet met iemand kunnen samenleven die aseksueel is”. Kevins glimlach wordt steeds breder en vult aan: “Dat zou ook niet mijn ding zijn denk ik”.

Kijkers kijken er niet vanop als het vanavond al kassa is. Het is toch al een week waarin we heel veel stoeipartijen hebben kunnen zien in het programma. Wellicht hebben ze weer wat extra kijkcijfers nodig? Het blijft hoe dan ook een heerlijk programma.

Meer van dit: