HomeGekkiesLang Leve de Liefde deelnemer vindt zichzelf veel te knap voor zijn...

Lang Leve de Liefde deelnemer vindt zichzelf veel te knap voor zijn date

Jeffrey uit Lang Leve de Liefde heeft geen gebrek aan zelfvertrouwen en dat blijkt wel uit zijn recente uitspraak. Tijdens een date in het programma, gaf hij aan dat hij zichzelf eigenlijk te knap vond voor zijn date. Een opmerkelijke en schaamteloze uitspraak die niet bij iedereen in goede aarde viel.

Jeffrey en Tessa

In de aflevering van ‘Lang Leve de Liefde’ was Jeffrey te zien tijdens een date met de 22-jarige Tessa. Terwijl de twee aan het praten waren over zo’n vragenkaartje, zei Jeffrey opeens: “Ik vind mezelf eigenlijk te knap voor jou”. Goed dat zei hij niet echt maar daar kwam het wel op neer. Tessa kijkt verbaasd en lijkt niet te kunnen geloven wat hij zojuist had gezegd.

Jeffrey probeerde zijn mening te verbloemen door te zeggen dat hij gewoon heel zeker is van zichzelf en dat hij weet wat hij waard is. Tessa was niet onder de indruk en vond de opmerking nogal arrogant. De kijkers thuis waren het met haar eens en Jeffrey kreeg op social media dan ook veel kritiek.

Domme gast

Veel mensen vonden dat Jeffrey te ver was gegaan met zijn uitspraak en dat het getuigt van weinig respect en empathie. Anderen vonden het gewoonweg een domme opmerking en vroegen zich af of Jeffrey zichzelf wel serieus nam. Het is hoe dan ook weer een zeer opmerkelijk LLDL fragment

Het is duidelijk dat Jeffrey een behoorlijk hoge dunk heeft van zichzelf en dat hij dat ook niet onder stoelen of banken steekt. Of hij hiermee de harten van zijn dates verovert, valt nog te bezien. Maar één ding is zeker: zijn opmerking zal hem nog wel even achtervolgen.

Meer van dit: