HomeHumorSLAM! DJ's hebben vannacht het complete Franse elftal wakker gebeld in hun...

SLAM! DJ’s hebben vannacht het complete Franse elftal wakker gebeld in hun hotel

Vanavond is het weer een spannende avond. Nederland speelt tegen Frankrijk en alle voetballiefhebbers zitten weer op het puntje van hun stoel. Helaas weten we dat Frankrijk ook een geduchte tegenstander kan zijn.

Slam FM wil het Nederlandse team een handje helpen en dat deden ze vannacht op een bijzondere manier. Ze besloten alle spelers wakker te bellen in hun hotel.

Slam FM belt Philippe Diallo wakker

De Dj’s van Slam FM hadden een interessant trucje bedacht om het Franse team uit hun doen te halen. Met een aantal klikjes op Google wisten ze namelijk al snel te achterhalen in welk hotel het team verbleef. Ze besloten om de receptie van het hotel te bellen en zich voor te doen als de Franse federatie.

Aan de telefoon vertelde ze dat ze doorverbonden wilde worden met Philippe Diallo. De dj vertelt er al snel bij dat het urgent is. De receptionist verbond hem snel door met de kamer van Philippe Diallo, waarna de DJ’s flauwe grapjes gingen maken.

Telefoonnummer van alle kamers

De mannen kunnen geen Frans, dus het enige wat eruit komt, is: ‘Croissant, trottoir, portemonnee’. Philippe kan er niet om lachen en begint al snel te schelden.

De dj’s komen er al snel achter als je het laatste nummer van het telefoonnummer veranderd dat je dan met andere kamers verbonden wordt.

Ze kunnen het niet laten om even alle kamers te bellen. Erg interessante gesprekken komen er niet meer uit voort. Toch hopen de Dj’s dat ze het team goed wakker hebben kunnen houden, zodat Nederland vandaag meer kans maakt tijdens de wedstrijd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SLAM! (@slamofficial)

Meer van dit: