HomeWTF?!Inlfuencer krijgt dure hotelkamer met zeezicht, maar wordt 'opgelicht'

Inlfuencer krijgt dure hotelkamer met zeezicht, maar wordt ‘opgelicht’

Het vakantieseizoen is alweer in opkomst en steeds meer mensen kiezen voor een lekkere vakantie naar de zon. Een populaire bestemming is het land Italië. Het land biedt heerlijk weer, lekker eten en natuurlijk een prachtige zee.

Een hotel met zeezicht is daarom ook zeker gewild als je kiest voor een hotel in Italië. Er zijn er dan ook genoeg om uit te zoeken, maar je moet blijkbaar wel goed opletten of het allemaal ook klopt wat je ziet.

Kamer met zeezicht

De Argentijnse Clarisa Murgia had onlangs een hotel geboekt in het prachtige Italië. Ze koos voor een kustplaats en een kamer met zeezicht. Ze wilde namelijk genieten van het heerlijke geluid van de zee, vanaf haar eigen balkonnetje.

Als je dan een kamer boekt met zeezicht, dan kan er nog weinig misgaan aan de vakantie zou je denken. Toch kreeg Clarisa de schrik van haar leven toen ze een bezoekje bracht aan haar balkon. Ze had direct door dat ze zwaar opgelicht was door het hotel en besloot om het te filmen.

Geen echte zee

Toen ze op het balkon aankwam zag ze namelijk dat ze de zee helemaal niet kon zien. Het hotel had namelijk enkel een poster opgehangen, waardoor het leek alsof er zeezicht was.

De dame voelde zich direct opgelicht, want op de foto’s leek het door de poster gewoon een echte zee. De poster is bevestigd op een flink gebouw, waardoor je enkel muren ziet vanuit het balkon.

Op TikTok doet ze daarom haar beklag en vraagt ze om hulp. Inmiddels heeft de video al 3.1 miljoen views, wat natuurlijk geen goede reclame is voor het hotel. Hoe het afgelopen is, is niet helemaal duidelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door La Sobremesa (@lasobremesa.io)

Meer van dit: