HomeHumorBen je verkouden? Met een flink potje wippen ben je er zo...

Ben je verkouden? Met een flink potje wippen ben je er zo vanaf

Ééns in de zoveel tijd komen we een onderzoek tegen dat te interessant is om niet te delen. In dit geval is het niet het niet per se het onderzoek wat interessant is, maar meer de uitkomst. Als je verkouden bent, kun je daar met een flink potje wippen zo vanaf zijn.

Onderzoek

Onderzoek is ontzettend belangrijk in de wereld. Zo is het belangrijk omdat het bijdraagt aan het vergroten van kennis, het oplossen van problemen, het nemen van beslissingen en het ontwikkelen van nieuwe dingen.

Het is niet zo dat ieder onderzoek nou zo belangrijk is, maar dat maakt het juist wel leuk. Zo wordt er door Universiteiten bijvoorbeeld best vaak onderzoek gedaan naar dingen die eigenlijk helemaal niet belangrijk zijn. Een onderzoek zoals dit, naar rokende en zuipende mannen bijvoorbeeld. Het onderzoek over verkoudheid en wippen werd gedaan door studenten van de Wilkes-Barre University in Pennsylvania

Verkoudheid

Nu de Herfst in volle gang is, komt er ook steeds meer verkoudheid om de hoek kijken. Zon volle neus is natuurlijk vervelend dus wil je ervan af. Je kunt dan gaan zitten klooien met theetjes en neussprays maar je kunt dus ook gewoon effe flink van bil gaan.

Met een flink potje wippen maak je namelijk bepaalde antilichamen aan. Hoe meer je van deze antilichamen hebt, hoe minder groot de kans is dat je verkouden wordt én blijft. Het precieze antilichaam dat je aanmaakt heet immunoglobuline A. Je maakt deze het meest optimaal aan als je twee keer per week op de wip zit. Dus… heb je een snotterneus? Dan heb je dus ook een goede reden om het er even van te nemen.

Meer van dit: