HomeTelevisieThuiswinnaar Miljoenenjacht besluit zijn neus te snuiten terwijl Winston het bedrag bekend...

Thuiswinnaar Miljoenenjacht besluit zijn neus te snuiten terwijl Winston het bedrag bekend aan het maken is

Miljoenenjacht is normaal gesproken niet echt een heel spraakmakend programma. Soms winnen mensen gigantische bedragen maar veel spannender wordt het meestal niet. Toch is het nu de tweede week op rij raak en kunnen we wéér genieten van een bizar tafereel tijdens het bezoek bij de thuiswinnaar.

Thuiswinnaar

Bij het programma Miljoenenjacht kun je gigantische bedragen verdienen. Niet alleen in de studio valt geld te verdienen, maar ook thuis. Iedere week wordt er een gelukkige winnaar gekozen uit de deelnemers die meespelen met de postcode loterij. Zij krijgen dan exact hetzelfde bedrag als dat er in de studio gewonnen is.

Omdat niet iedere deelnemer van de postcode loterij thuis naar het programma zit te kijken, is het vaak een verrassing wat de thuiswinnaar dan wint. Om het zo spannend mogelijk te maken heeft de presentator altijd een koffertje bij waarop hij één voor één de cijfertjes achter elkaar schrijft. Dit spannende moment wordt altijd met veel interesse door de winnaars gevolgd, maar niet door deze.

Erg ongeïnteresseerd

Als Winston aanbelt, doet er een man open die niet per se erg enthousiast lijkt. Toch mag Winston binnenkomen om hem te vertellen wat hij wint maar als het zo ver is, pakt de winnaar nog even zijn telefoon erbij. Hij ging zijn vrouw bellen die een paar straten verderop zat.

Als het dan zo ver is dat Winston de cijfers gaat opschrijven, wordt het misschien nog wel gekker. De man pakt op zijn gemak zijn zakdoekje tevoorschijn om even zijn neus te snuiten. Winston weet niet wat hij meemaakt en moet er hard om lachen. Ook de kijker zat in volle verbazing te kijken naar wat deze man allemaal aan het uitspoken was.

Meer van dit: