HomeTelevisieDeelnemer Ivo uit Marum wint megabedrag in Miljoenenjacht

Deelnemer Ivo uit Marum wint megabedrag in Miljoenenjacht

Deelnemer Ivo uit Marum deed mee aan Postcodeloterij Miljoenenjacht en mocht tot zijn grote verassing plaats nemen aan de desk. Hij speelde stuk voor stuk de koffers weg en eindigde met een gigantisch bedrag. Geweldig nieuws voor zowel Ivo als de thuiswinnaar.

Postcodeloterij Miljoenenjacht

Als je het programma niet kent dan heb je onder een kneiter dikke steen geleefd. Toch zal ik het even kort en bondig voor je uitleggen. Je wordt per postcode uitgenodigd voor het programma, waar je met wat algemene kennisvragen een kans kunt krijgen in de volgende ronde. In die ronde moet je in een soort quiz zorgen dat je 1 goed antwoord meer dan een ander geeft. De laatste twee spelen de finale om een geldbedrag óf rekensommetje.

Win je die finale dan mag je plaatsnemen achter de desk. Hier krijg je de keuze uit 25 koffers, die allemaal een geldbedrag vertegenwoordigen. Het bedrag in het koffertje dat jij kiest, is voor jou. Eén voor één open je de koffers en dan doet de bank telkens een bod om jouw koffer te kopen. Hoe hoger de overige bedragen, hoe hoger het bod. Elke ronde krijg je de kans om jouw koffer voor het bod te verkopen.

Waanzinnig bedrag

Ivo uit Marum had ronde na ronde overleefd en besloot aan de desk voor koffertje nummer 7 te gaan. Eén voor één speelde hij de koffers met lage bedragen eruit, totdat hij op het punt kwam dat er alleen nog HELE hoge en HELE lage bedragen over waren. Hij kreeg een bod van ruim 500.000 euro en besloot deze te weigeren.

Dat pakte goed voor hem uit want een rode later kreeg hij veel meer geboden. De bank gaf een bod van 679.000 euro voor het koffertje van Ivo en dat was voor hem genoeg om de deal te sluiten. Niet alleen Ivo maar ook een nietsvermoedende thuiswinnaar kreeg dit bedrag. Na een paar afleveringen met relatief lage bedragen, was het wel een keer leuk dat er een mega bedrag uitging!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Meer van dit: