HomeGekkiesKijkers Lang Leve de Liefde gaan stuk om Albert die steeds zijn...

Kijkers Lang Leve de Liefde gaan stuk om Albert die steeds zijn ex belt

Wanneer je meedoet aan Lang Leve de Liefde, hoop je waarschijnlijk de liefde van je leven te vinden. Helaas voor de deelnemers is die kans erg klein maar er is altijd een troostprijs. Ze zijn namelijk minimaal één avond op Televisie. Voor sommige een reden om wat reclame voor zichzelf te maken.

Deelnemer Albert

Albert doet voor hoe je jezelf NIET moet gedragen in het programma. Het is de bedoeling dat ze elkaar samen beter leren kennen. De telefoon hebben ze om af en toe het thuisfront op de hoogte te houden of om advies te vragen. Die boodschap is normaal wel duidelijk voor de deelnemers maar niet voor Albert.

Hij gaat namelijk continue zijn ex vriendin zitten bellen. Zélfs zijn ex vriendin zegt na de zoveelste keer dat hij belt: “Bel je nu alweer?”. Zijn tegenspeelster Marion lijkt er ook een hard hoofd in te krijgen want hij heeft totaal geen aandacht voor haar. Het lijkt erop dat Albert gewoon niet zo goed overweg kan met de hele situatie.

Kijkers lachen erom

Er doen soms aantrekkelijke mensen mee aan het programma, maar het trekt ook rare snuiters aan. Kijkers beginnen zich dan ook steeds vaker hardop af te vragen waar de programmamakers al die types vandaan halen. Toen het programma net begon viel het allemaal nog wel mee maar de laatste tijd is het iedere avond raak. Dat zie je ook aan de groeiende lijst van LLDL-fragmenten op deze website.

Een handje vol reacties over acteurs krijgen veel bijval. Ook een reactie als: “Aan dit programma doen ook geen ” normale ” mensen mee. Lijkt wel of ze erop uitgezocht worden”. Doet het nodige stof opwaaien. Gelukkig kunnen kijkers er nog steeds hard om lachen. De meeste zijn het er in dit geval over eens, koffers pakken en wegwezen Marion!

Meer van dit: