HomeGekkiesHeftigste aflevering Mr. Frank Visser ooit: 'Ik ben de oudste webcamgirl van...

Heftigste aflevering Mr. Frank Visser ooit: ‘Ik ben de oudste webcamgirl van Nederland’

Een burenruzie kan zorgen voor veel stress en frustratie, zeker als je naast of boven elkaar woont en dagelijks met elkaar te maken hebt. Al jarenlang bemiddelt Mr. Frank Visser tussen buren die ruziën over uiteenlopende redenen, en de nieuwste aflevering wordt door veel kijkers omschreven als de heftigste ooit.

Burenruzie

In deze aflevering bemiddelde Mr. Frank Visser tussen Sabrina uit het Limburgse Kerkrade en haar bovenburen, het gezin van de Syrische Mohammed. Sabrina klaagt over de luidruchtigheid van haar bovenburen en beweert dat ze ’s nachts expres wakker worden gehouden met gebonk en gestamp.

Toen Mohammed erachter kwam dat Sabrina actief is als webcamgirl en zijn vrouw heeft voorgesteld om ook voor de webcam te kruipen, is de relatie tussen de buren flink verziekt. In de aflevering wordt zelfs beweerd dat er met tomatensoep is gegooid en met een mes is gedreigd. De aflevering zorgde voor veel verbazing bij de kijkers. Vooral het feit dat Sabrina zichzelf de oudste webcamgirl van Nederland noemt is opmerkelijk. Ook de uitspraak van haar zoon, die zegt dat hij best de gevangenis in wil om Mohammed een klap te geven, maakte de aflevering opvallend.

Verzoening

Uiteindelijk is het de vraag of Mr. Frank Visser de buren nader tot elkaar heeft kunnen brengen. In het fragment van de aflevering is te zien hoe de buren elkaar nog steeds fel bevechten. Toch blijft Mr. Frank Visser proberen om tot een oplossing te komen.

Het is goed te zien hoe de buren elkaar wel kunnen wurgen. Ook wordt er flink gescholden en vliegen de racistische uitspraken je om de oren. Het was in ieder geval weer een iconische aflevering.

Meer van dit: