HomeWTF?!Heerlijk ontspannen terwijl de drollen komen bovendrijven in All-inclusive hotel in Turkije

Heerlijk ontspannen terwijl de drollen komen bovendrijven in All-inclusive hotel in Turkije

Als je op vakantie gaat, dan ga je dat meestal om lekker even te ontspannen. Of je nu een actieve of rustige vakantie neemt, ontspannen zul je. In dit geval hebben de mensen ervoor gekozen om lekker naar een all-inclusive hotel te gaan en waar anders zit je dan beter dan in Turkije?

All-inclusive resorts in Turkije

All-inclusive resorts in Turkije zijn de ultieme vakantiehotspot waar je onbeperkt kunt eten en zuipen. Daarnaast is er meer dan genoeg vermaakt en hoef je je absoluut geen zorgen te maken over extra kosten. De resorts zijn vaak gelegen op mooie plekjes aan de kust, en het personeel is meestal super vriendelijk.

De kamers worden iedere dag weer lekker fris gemaakt en het eten is ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds heerlijk voor je bereidt. Met wat geluk mag je tussendoor ook snacken zoveel je wilt. Kortom, de faciliteiten zijn tot de in de puntjes geregeld. Tóch zijn er altijd verwende mensen die nooit in hun behoefte voorzien kunnen worden.

Drollen in het zwembad

In dit geval is er iemand geweest die graag wat meer beschikbare toiletten hadden gehad. Bij gebrek aan beter hebben ze maar besloten om in het zwembad te kakken. De vakantiegangers werden zodoende opgeschrikt door een enorme hoeveelheid aan drijvende drollen in het zwembad. Kijk je toch even raar op als je dochter naast een dikke bruine kaktorpedo zit te spelen.

De beelden werden gedeeld op TikTok en Social media. Je zou zeggen dat zoiets niet echt vaak voorkomt, maar in de reacties valt te lezen dat meer mensen dit soort smeerpijperij hebben meegemaakt.

@hus405

No 🧢 Needed 🤢😩.. #nasty #turkey #swimmingpool #floater #bigpooh #fy #tiktok #🤢 #poolevison #shockingvideo

♬ original sound – Hus

Meer van dit: