HomeHumorMoeder ziet de crush van haar dochter ook wel zitten en gaat...

Moeder ziet de crush van haar dochter ook wel zitten en gaat er mee staan bekken

Als je op jezelf woont dan geniet je natuurlijk met volle teugen van het vrije leven. Elke dag opstaan wanneer je wil, niemand die op de troep in je kamer let en elk weekend kruipend naar huis. Het nadeel is natuurlijk wel dat je je ouders nauwelijks ziet. Je bent druk met ‘studeren’ en in het weekend heb ook geen tijd. Hoe leuk zou het zijn om je moeder een weekendje mee te nemen in je studentenleven?

Meid neemt moeder mee in haar leven

Deze meid miste haar moeder ook tijdens haar studentenleven. Doordat ze een leuke band hebben met elkaar, leek het haar een leuk idee om haar moeder uit te nodigen voor het georganiseerde ‘parents weekend’.

Tijdens dit weekend is het de bedoeling dat de ouders het studentenleven weer eens proeven en daar hoort natuurlijk ook een avondje stappen bij. Op zaterdagavond duiken deze meid en haar moeder samen de kroeg in. Ze komen daar ook de jongen tegen waar de meid al maanden een crush op heeft. Maar wat ze niet weet, is dat mama deze gozer ook wel ziet zitten.

Mama gaat ermee vandoor

In de kroeg gaat het helemaal mis voor de meid. De moeder ziet de crush van haar dochter en gaat direct op jacht. Ze raakt al snel aan de praat met de jongen, waarna het helemaal misgaat voor haar dochter.

De meid had haar moeder even uit het oog verloren en dat kwam haar duur te staan. Als ze haar moeder namelijk weer ziet, ziet ze haar staan tongworstelen met haar eigen crush!

De meid die het liefste op dat moment door de grond zakt, komt al snel tussen beide te staan. Ze trekt beide uit elkaar en kan niets anders meer schreeuwen als “Nooo, nooo. noo”.

De moeder ziet er de lol wel van in want die blijft met een grote grijns staan. Het is maar de vraag of de meid nog interesse heeft in haar crush, want dit beeld zal niet snel meer van haar netvlies verdwijnen.

In de beelden hieronder is te zien hoe erg de moeder het naar haar zin had.

@barstoolsports

Mom was loving it 🤣 @Barstool U #onthisday

♬ original sound – Barstool Sports

Meer van dit: