HomeHumorFunda juweeltje: Je kunt nu kroegbaas worden van je eigen Volendamse kroeg

Funda juweeltje: Je kunt nu kroegbaas worden van je eigen Volendamse kroeg

Soms struinen we wel eens door Funda om te kijken wat er allemaal beschikbaar is. Niet per se omdat we echt willen verhuizen, maar gewoon om te kijken wat we toch niet kunnen kopen. Zo nu en dan zit er dan een juweeltje tussen, net als deze Volendamse kroeg.

Funda plezier

Het klinkt misschien een beetje suf maar er is een hele grote groep mensen die vaak naar Funda surft om te kijken wat er allemaal beschikbaar is.

De één doet het om te kijken hoe het huis van de buren er van binnen uitziet, maar de ander om juist weg te zwijmelen bij wat er allemaal wel niet mogelijk zou zijn als je meer geld had. Ook is het mogelijk om via ‘Funda in Business’ te kijken naar bedrijfspanden die te koop staan en dáár kwamen we dit tegen.

Kroegbaas worden

Heb jij er heel je leven van gedroomd om kroegbaas te worden? Of ben jij nergens anders liever dan in je favoriete kroeg? Dan heb ik goed nieuws voor jou. In Volendam staat namelijk een complete kroeg te koop op de dijk aan de haven.

Afbeelding: Funda -Nemassdeboer

In deze kroeg kun je jouw lol als kroegbaas niet op. De dijk is een enorme toeristenattractie en eigenlijk het gehele hoogseizoen stampesdruk. Als jij daar als kroegbaas het terras niet vol krijgt, ligt het toch echt volledig aan jezelf.

Niet goedkoop

Café Restaurant de Groene in Volendam is niet goedkoop om over te nemen. Je moet er namelijk bijna 4 miljoen voor op tafel leggen en het is bij lange na nog niet af. Er moet een hoop gemoderniseerd worden aan de kroeg. Via deze link kun je een kijkje nemen of het wat voor je is.

Meer van dit: