HomeHumorBij dit huis op Funda is letterlijk iedere muur in dezelfde kleur...

Bij dit huis op Funda is letterlijk iedere muur in dezelfde kleur geverfd

Zo nu en dan kom je op de huizenwebsite Funda de meest bijzondere huizen tegen. Dit keer stuitte we op een huis in Meppel dat letterlijk iedere muur én plafond in dezelfde kleur geverfd heeft.

RAL7016

Zo’n beetje ieder huis dat tegenwoordig hip is, heeft ergens in huis iets in de kleur RAL7016. Deze antracieten kleur is uitermate populair en zeker de mensen die hun huis hip verbouwen, maken er gretig gebruik van.

Zo ook de mensen uit dit huis in Meppel! Het eerste aanzicht verraad al dat er schilders aan de gang zijn geweest maar dat was het dan ook wel. Het lijkt op de foto van buiten namelijk helemaal niet zo bijzonder. De foto’s binnen laten echter een compleet ander beeld zien. Je kunt zien dat ze werkelijk waar ieder mogelijk stukje muur of plafond, in dezelfde kleur hebben geschilderd.

Meppel

Voor de mensen die ook zo dol zijn op deze Glamrock stijl: Je kunt dit huis in Meppel kopen voor €299.000 kosten koper. Mocht je nou niet zo dol zijn op deze kleur dan kun je het natuurlijk altijd verven. Vraag jezelf wel even af hoeveel liter 9010 (wit) er op gesmeerd zal moeten worden. Als je bij de vuistregel van 3 lagen wit over zwart stilstaat, dan kun je het verder zelf wel uitrekenen.

Uiteraard is alles op te lossen en uiteindelijk ook helemaal geen probleem. De Badkamer en de Keuken zien er nog hartstikke mooi uit dus daar bespaar je weer op. Voor de geïnteresseerden kun je even naar meer foto’s van het huis kijken via deze Funda link

Bron & Beeld: Funda, Oostergetel Makelaardij

Meer van dit: