HomeWTF?!Dit huis op Funda lijkt doodnormaal, totdat je de kelder ziet

Dit huis op Funda lijkt doodnormaal, totdat je de kelder ziet

Je hebt behoorlijk wat mensen die er hun hobby van gemaakt hebben om bijzondere huizen te spotten op Funda. Die mensen konden hun lol niet op toen ze dit exemplaar tegenkwamen. Wat in eerste instantie een doodnormaal huis lijkt, blijkt een enorme verrassing in de kelder te hebben.

Scrollen op Funda

Een hoop mensen kunnen enorm ontspannen door lekker op Funda rond te scrollen. Ze kijken dan naar bijzondere huizen en doen een hoop inspiratie op. Het kan leuk zijn om te zien hoe de huizen in je buurt er van binnen uit zien. De mensen in de buurt van Haren, kregen de verrassing van hun Funda-leven toen ze dit huis voorbij zagen komen.

Wat lijkt op een doodnormaal huis, blijkt een zwemschool te zijn. In de kelder zit namelijk een gigantisch verwarmd zwembad. De ruimte is compleet met waterspeelgoed en al. Er is ook een heerlijke sauna aanwezig. Verder is het wel gewoon een doodnormaal huis, dat eigenlijk maar voor een prikkie te koop staat. Het moet zo’n 4 ton opleveren namelijk.

Huis met karakter

Het huis heeft ongelofelijk veel karakter en staat in Haren, dat je wellicht kan kennen van een uit de hand gelopen feestje. Het huis en het zwembad zorgen voor warme herinneringen voor honderden mensen uit de buurt. Er werden namelijk tientallen jarenlang zwemlessen gegeven, waardoor dus heel veel mensen er hun zwemdiploma gehaald hebben.

Verder heeft de woning vier slaapkamers en genoeg potentie om er écht iets heel moois van te maken. Het huis staat ook nog eens op een behoorlijk perceel en je hebt maar last van buren aan één kant. Zie je het zitten om een zwemschool te beginnen? Of lijkt het je wat om een echte parel te verbouwen? Dan moet je het huis zeker eens op Funda bekijken.

Meer van dit: