HomeHumorElla vergeet klein detail wanneer ze mama een foto van haar studentenkamer...

Ella vergeet klein detail wanneer ze mama een foto van haar studentenkamer stuurt

Wanneer je ergens trots op bent, is het niet gek dat je dat aan je ouders laat zien. Als je net verhuisd bent, stuur je dan ook vol trots de foto’s van je stulpje door. Zo ook de 20-jarige Ella, die haar kamer helemaal netjes opgeruimd had. Tóch vergat ze één klein detail te verstoppen voor haar moeder.

Uitvliegen

Het is onvermijdelijk dat kinderen uit gaan vliegen. Het kan rust geven voor zowel de ouders als het kind wanneer ze op eigen benen gaan staan. De studententijd is een mooi startpunt om uit huis te gaan, en volgens je eigen regeltjes te gaan leven. Hoe trots ben je als je dan een heerlijke kamer voor jezelf hebt?

Ella was heel trots en liet haar moeder zien waar ze terecht is gekomen. Ze stuurt de foto maar schrok zich daarna kapot van haar reactie. Ze was namelijk iets vergeten te verstoppen voor haar moeder. Een moeder zou geen moeder zijn als het haar niet was opgevallen. Als je goed kijkt en inzoomt, kun je goed zien wat het is.

Actieve meid

Wanneer we Ella even op Instagram opzoeken zien we dat het een actieve meid is. Niet alleen in de natuur maar haar moeder kwam erachter dat ze ook binnenshuis actief is. Wanneer je inzoomt op de foto, zie je namelijk iets pikants aan het uiteinde van het bed hangen… Oeps vergeten!

Wat ga je zeggen als je moeder vraagt waarom er handboeien aan je bed hangen? “Ik vind het prettig als m’n partner niet kan bewegen wanneer ik op hem zit” of “Gejat van een politieagent”. Praat jezelf daar maar eens onderuit Ella. Je kunt ze zien hangen op de foto’s hieronder. Als je nog wat verder scrolt zie je ook de ‘actieve’ Ella.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ella martine 🖤 (@ella.martine)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ella martine 🖤 (@ella.martine)

Via: Primenieuws

Meer van dit: