HomeHumorMegans moeder laat andere mensen voor in het vliegtuig maar mist één...

Megans moeder laat andere mensen voor in het vliegtuig maar mist één klein detail

Als je met het vliegtuig gaat, dan moet je er niet van opkijken als je naast iemand onbekends moet zitten. Er zitten vaak 3 of 4 stoelen naast elkaar en als je tegenwoordig niet meer van tevoren reserveert, zit je dus naast onbekenden. Megans moeder was dit keer de pineut. Althans, dat dacht ze.

Stoelen reserveren in het vliegtuig

Een vliegtuig heeft een vast aantal stoelen. De maatschappijen proberen hun vliegtuigen uiteraard zo vol mogelijk te krijgen dus dat wil zeggen dat ze er geen boodschap aan hebben als jij niet naast iemand onbekends wil zitten.

Als je het koste wat kost wilt voorkomen dan kun je een aantal uur van tevoren al een stoel reserveren. Dat kun je dan doen voor je hele reisgezelschap zodat je lekker naast elkaar kunt zitten. Toen Megan en haar ouders op vakantie gingen, hebben ze dat ook gedaan. Ze lieten haar moeder naast de lege stoelen zitten.

Hopen dat je alleen bent

Je hoopt dan natuurlijk dat er niemand op die lege stoelen komt zitten maar in de meeste gevallen heb je gewoon pech. Het was voor Megans moeder natuurlijk even balen toen er twee mensen aankwamen, die op die stoelen moesten zitten. Ze stond netjes op en liet de mensen plaats nemen.

Terwijl ze dat doet, vergeet ze alleen één klein detail. Het is namelijk wel slim om te kijken wie er nu precies naast je gaan zitten. Als ze dat doet herkent ze direct haar eigen zoon, die voor het eerst in 16 jaar een keer mee op familievakantie gaat. Een flinke verrassing voor haar en dat levert een prachtig filmpje op.

@meganalexbaker

#fyp #suprise #reaction

♬ original sound – MB 🩰

Meer van dit