HomeHumorKerel wil een spannende foto van zichzelf maken maar vergeet één klein...

Kerel wil een spannende foto van zichzelf maken maar vergeet één klein detail

Het kan wel eens gebeuren dat je een foto maakt en dat daar meer op te zien is dan je had gewild. Soms kan dat bijvoorbeeld een puistje zijn, en kun je er niet omheen maar een andere keer is dat iets persoonlijkers. Het overkwam deze gozer die een leuke vakantiefoto wilde maken.

Spannende foto

Je kunt je afvragen wat het idee precies is om een foto als deze te maken. Is het een spannende foto voor zijn vriendin, dan kan je er nog wel inkomen. Maar wat bezielt je eigenlijk om in je blote kont op het strand te gaan staan? Tegenwoordig zou het ook zomaar kunnen zijn voor een bepaald volwassenenplatform, waar mannen ook flink op kunnen scoren.

In dit geval kwam de foto op het wereldwijde web terecht en daar viel al gauw op dat er wat meer te zien was dan hij dacht. De zon stond namelijk al wat lager aan de hemel, wat ervoor zorgde dat er een schaduw te zien was. Hoewel hij zijn pipi voor de foto nog wilde verstoppen, had hij niet goed over de schaduw nagedacht.

Memes

Al gauw werden er tientallen memes van de foto gemaakt, die allemaal behoorlijk viral gingen. Social media-accounts met miljoenen volgers postte de foto. Gelukkig kon Romeo er wel om lachen. Hij verklaarde nog dat zijn pipi in enthousiaste staat wat indrukwekkender is dan op de foto lijkt.

Meer van dit: