HomeHumorDeze bouwvakker verdient duizenden euro's met een beetje smeerpijperij

Deze bouwvakker verdient duizenden euro’s met een beetje smeerpijperij

Een carrière als bouwvakker is, naar verhouding met het slopen van je lichaam, geen vetpot. Toch zijn er ook gasten in de bouw die verschrikkelijk veel geld verdienen. Dat zijn dan meestal de gasten die voor zichzelf werken. De Britse Alistair werkt ook voor zichzelf in de bouw, maar niet op de manier die je zou verwachten.

Beefy Builder

Alistair, beter bekend onder de nam ‘The Beefy Builder’, besloot om het roer helemaal om te gooien. Hij was het werk in de bouw een beetje beu en zag kansen in een andere carrière. Hij begon met het posten van foto’s op het platform Onlyfans en dat bleek al snel aan te slaan.

Hij plaatste foto’s van zichzelf in ondergoed, of zonder bovenkleding. Dat deed hij allemaal terwijl hij aan het werk was in de bouw. Die formule bleek een enorm succes want hij trok al gauw een hele hoop fans aan, die zich daarin interesseerden. Omdat hij steeds populairder werd, besloot hij ook wat meer te gaan doen. Al gauw zat hij op een bedrag van duizenden extra euro’s per maand.

Smeerpijperij

Hoewel Alistair behoorlijk wat content maakt, verdient hij zijn echte klappers met een beetje smeerpijperij. Zo verkoopt hij bezwete onderbroeken en laat hij scheten in flesjes. Daarnaast gaat hij ook in op verzoekjes van fans. Zo stopt hij bijvoorbeeld brood in zijn werkschoenen, en gaat daar dan een dag mee werken. Ook is te zien hoe dat in zijn werk gaat wanneer één van zijn beste klanten belt. Hij neemt op en de klant vraagt hem om mosterd tussen zijn tenen te smeren.

Hij benoemt ook nog even het vreemdste verzoek dat hij ooit kreeg. Hij moest voor één van zijn fans een portie brownies maken. Dit moest hij dan bloot doen, maar voordat ze de oven in gingen, moest hij ook in het beslag schijten. Vervolgens moest Alistair de brownies naar hem opsturen. Hier kreeg hij een flink bedrag voor. Zo zie je maar… Je kunt behoorlijk wat geld in de bouw verdienen

Meer van dit: