HomeGekkiesRapper Sjors choqueert volgers met zijn pipi op TikTok

Rapper Sjors choqueert volgers met zijn pipi op TikTok

Zet het internet maar weer uit vandaag. We waren er al wel achter dat Rapper Sjors knettergek is maar hij lijkt dat vandaag nog maar eens te bevestigen. Hij staat namelijk op een nogal absurde manier te dansen in zijn nieuwe TikTok filmpjes. De reacties onder de video zijn dan ook geschokt. 

TikTok account

Het heeft lang geduurd voordat Rapper Sjors ging gebruiken. Het is natuurlijk altijd even schakelen en analyseren hoe je een platform moet inzetten als influencer zijnde. Toch heeft hij nu zijn strategie bedacht. Hij denkt zijn succes te gaan bereiken met het plaatsen van filmpjes in zijn onderbroek.

Hij geeft aan dat hij helemaal fit voor de zomer is. Om dat wat kracht bij te zetten, laat hij een video van hemzelf zien en doet ‘ie wat geks met zijn armen. Toen dat 100.000 views kreeg, besloot hij om nog wat verder te gaan en een dansje in te studeren. Uiteraard ook zonder broek aan.

De zomer

Op het deuntje van het nummer ‘zin in de zomer man’ van Bizzey, laat hij zien wat voor dansmoves hij heeft. Niet geheel toevallig ligt de nadruk hier op het feit dat hij geen broek aan heeft. De reacties staan dan ook vol met opmerkingen als: “Hij keek naar mij” en “Ik voel me aangevallen”.

Toch is het wel opmerkelijk dat Sjors hier weer voor kiest. Heel Nederland kotste op zijn Snickers avontuur, maar heel Nederland zag ook wat voor vlees Sjors onder het afdak had. Ogenschijnlijk heeft hij dus nog wat extra nadruk op zijn pipi gelegd om zijn volgens te kunnen choqueren. Het blijf hoe dan ook een vreemde vogel.

@rappersjorsofficial

#foryoupage #fy Dancing on my own ❤️😚

♬ som original – Sonia Marac