HomeHumorLLDL-deelnemers maken selfie maar Laurens schrikt zich kapot van wat erop te...

LLDL-deelnemers maken selfie maar Laurens schrikt zich kapot van wat erop te zien is

In het programma Lang Leve de Liefde komen allerlei figuren voorbij. Soms zijn het mensen die enorm veel zelfvertrouwen hebben maar soms ook mensen die dat net nog even wat extra zouden kunnen gebruiken. Laurens is zo iemand, die zichzelf liever niet ziet. Als ze een selfie maken, blijkt meteen waarom.

Een verrassing

Één van de vrienden van Yvonne vraagt of ze even een foto van haar date wil sturen. Ze kiest ervoor om een selfie met Laurens te maken maar die heeft daar helemaal geen interesse in. Met frisse tegenzin poseert hij voor de foto maar erg blij met het resultaat is hij niet. Hij vindt namelijk dat hij wel erg kaal lijkt op die foto.

Yvonne gelooft haar eigen oren niet en kijkt hem vragend aan. Ze zegt: “Zal ik jou wat nieuws vertellen? Dat ben je ook”. Laurens kijkt er een beetje droevig bij en het lijkt erop dat zijn allerlaatste hoop op een volle bos haar, op dat moment verdween. Later zal ook nog duidelijk worden dat Yvonne helemaal niet op kale mannen valt. Dat maakt het meteen extra pijnlijk voor Laurens, als hij met zijn neus op de feiten wordt gedrukt.

Meer van dit: