HomeHumorMoeder stuurt per ongeluk spannende foto naar haar personal trainer

Moeder stuurt per ongeluk spannende foto naar haar personal trainer

Als moeder zijnde kan het een lastige opgave zijn om fit te worden. Het is dus niet heel gek om een personal trainer in de arm te nemen om je een beetje te ondersteunen. Vaak word je dan bij het begin van de termijn helemaal gewogen en in kaart gebracht. Zo ook deze moeder.

Personal trainer

Weet je hoe het is om een personal trainer te hebben? Het is als het hebben van een privé-sadist die ervoor zorgt dat je zweet als een varken terwijl je hem vervloekt en haat. Toch zal je hem aan het einde van de dag dankbaar zijn omdat je er steeds meer uitziet als een god of godin in plaats van een ploeterende walrus.

Vaak is het zo dat moeders hun oude mooie lichaam missen en om die reden aan het sporten gaan. Zo ook deze moeder, die net kennismaakte met haar personal trainer. Voordat ze zouden beginnen wilde hij dat ze foto’s zou maken van haar lichaam. Zo kon ze na afloop goed zien wat er nu precies veranderd was.

Misverstand

Naïef als ze is maakt ze de foto’s. Precies zoals hij vroeg doet ze dat in haar ondergoed. Hij gaf daarbij aan dat ze gewoon eerlijk op de foto moest. Geen mooie hoeken of ingehouden adem maar gewoon zoals ze is. Zogezegd zo gedaan, en ze stuurt hem netjes de foto’s toe.

Maar dan komt ze erachter dat het een misverstand was. De personal trainer zat net lekker met zijn eigen vrouwtje aan het diner toen de foto’s binnen kwamen. Hij schrok zich natuurlijk kapot en stuurde een bericht terug. Ze schaamt zich nu kapot en deelde haar verhaal op TikTok. Daar kon ze op veel views en reacties rekenen maar of dat de schaamte een beetje verzacht is nog maar de vraag.

@radiogemmahill

How do I go back 😫 #PT #gymfail #mumsoktiktok #gym #gym #over30 #fitlovers #fitnessfunny

♬ Send Me on My Way – Vibe Street

Meer van dit: