HomeHumorDame verliest haar borsten in de katapult kermisattractie

Dame verliest haar borsten in de katapult kermisattractie

We hebben op onze website inmiddels al talloze filmpjes voorbij zien komen over de beruchte katapult attractie. Het ene filmpje is nog gekker dan het andere filmpje.

De katapult-attractie

De katapult-attractie is voor sommige het hoogtepunt van de kermis. Het is wel duidelijk dat de gekste dingen gebeuren in deze beruchte stalen bal. We hebben nu weer een juweeltje gevonden, waarbij een dame haar twee geheimen in de lancering verliest.

Goede kleding is een must

De dames willen er tijdens een uitje naar de kermis natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk uit zien. Ze weten namelijk nooit zeker of ze een leuke hunk tegen het lijf lopen. Ze trekken daarom het liefste een zo sexy mogelijk jurkje of topje aan waarin de borsten goed naar voren komen.

De meeste mannen zijn namelijk dol op een stel prachtige jetsers, dus daarmee trekken ze al gauw de aandacht. Wat moet je doen als je niet zo ver vooraan in de rij stond bij het uitdelen van de cupjes? Dan kun je kiezen voor opvulling. Niet erg eerlijk, maar ach, beter iets dan niets. Toch is deze keuze niet heel erg verstandig als je daarna besluit om in de katapult te gaan.

Vullingen vliegen door de lucht

De brunette die deze keer de show stal in de katapult kan hier inmiddels over meepraten. Tijdens het ‘bouncen’ van de attractie, verloor ze één voor één haar push up vullingen.

De mannen zullen beneden wel gek opgekeken hebben toen de vrouw ineens met een heel ander cupje de attractie verliet.

Zo zie je maar dames, denk goed na over je kleding voordat je een ruige attractie instapt. Voor je het weet liggen je intieme geheimen letterlijk op straat.

@tvmomentjes

Ze verliest haar geheimpjes 😆

♬ origineel geluid – al het moois

Meer van dit: