HomeHumorLina gaat in de katapult en dan gebeurt precies wat je verwacht

Lina gaat in de katapult en dan gebeurt precies wat je verwacht

Je hebt stalen ballen nodig om in de katapult op de kermis te stappen. Zulke stalen ballen, dat het een wonder is dat het ding ├╝berhaupt nog de lucht in schiet. Hoewel het allemaal zo voorbij is, betalen mensen penning zestien om in de attractie te mogen. Gelukkig krijg je na afloop een video mee van je ervaring.

Succes op social media

De filmpjes van mensen in een katapult zijn een enorm succes op social media. Het komt namelijk vaak voor dat de mensen in de attractie bewusteloos raken of kotsen. Lachen natuurlijk maar er is nog een verschijnsel wat iets te vaak voorkomt. Met dat verschijnsel zijn vooral vrouwenliefhebbers erg blij.

Met name vrouwen die vooraan in de rij stonden bij het uitdelen, doen het goed op social media. Hun voorgevel vliegt door de g-krachten namelijk alle kanten op. In het geval van Lina gebeurt dat ook maar ze had er niet bij nagedacht dat het een dom idee was om dat met een loszittend jurkje te doen.

Veel vertrouwen

Vaak bedenk je pas op het moment zelf dat je in die katapult gaat zitten. Lina heeft zich dan ook vast en zeker niet voor kunnen bereiden op het plezier dat ze gaat beleven. Toch heeft ze erg veel vertrouwen in haar jurkje. Blijft toch leuk he, andermans avonturen bekijken.

Het kan trouwens ook goed fout gaan in zon apparaat. Eerder schreven we bijvoorbeeld over de katapult attractie waarbij er een touw afbrak. Daar kwamen de inzittenden nog goed vanaf maar je kunt je wel voorstellen wat voor mooie regenboog er dan in je onderbroek gescheten zit.

Meer van dit: