HomeGekkies'Okaayy lets go'-gast mag 10 jaar later de breakdance besturen op Intents...

‘Okaayy lets go’-gast mag 10 jaar later de breakdance besturen op Intents Festival

Okaaaaayyyy lets go! Is misschien wel één van de aller grootste virals die we in ons kleine kikkerlandje gekend hebben. Het fragmentje, dat oorspronkelijk door Man bijt Hond werd gemaakt, heeft vele tientallen (zo niet honderden) miljoenen views gekregen.

Joury was de hoofdrolspeler in het fragment, en wordt al ruim 10 jaar elke dag herinnerd aan zijn avontuur. Dit jaar was hij aanwezig op Intents Festival, en die kregen daar lucht van. Ze zochten hem op om zijn droom opnieuw uit te laten komen.

Joury Raaphorst

Joury is zonder dat hij dat wilde opgegroeid als bekende Nederlander. Waar het soms wel irritant voor hem kon zijn, heeft hij dat hele idee de laatste tijd juist meer omarmd. Hij streamt op het platform Twitch, en timmert daar aan de weg als entertainer. Waar mensen hem eerst als bijzonder kind zagen, zien ze nu een leuke en vrolijke man.

Joury Raaphorst houdt ervan om lekker te stampen op een festival en Intents mag dan ook niet ontbreken in zijn festivalseizoen. De organisatie van Intents zocht hem op en maakte een kort item met hem.

Okay lets go!

Het korte interviewtje kwam op social media terecht en ging binnen een paar uur compleet viral. Reden genoeg voor de organisatie om hem nogmaals op te zoeken, om hem in het echt aan het werk te zien.

Op het festivalterrein was namelijk een breakdance (tubro polyp) aanwezig, waar Joury wel een showtje in mocht geven.

Hij liet zien het nog zeker niet verleerd te zijn en gaf uiterst geconcentreerd en gepassioneerd een fantastische show weg. Mooi om te zien dat hij lekker zichzelf is gebleven!

@intentsfestival

Antwoorden op @OrangeGuitarist this guy is a legend! #intentsfestival #okayletsgoooo🔥 – @Pieter Busman

♬ origineel geluid – Intents Festival

Meer van dit: