HomeHumorHailey ging knetterviral met 'Hawk Tuah', maar heeft nog meer spannende kiekjes...

Hailey ging knetterviral met ‘Hawk Tuah’, maar heeft nog meer spannende kiekjes online

We hadden het vorige week al even over het ‘Hawk Tuah’ meisje. Het meisje veroverde het internet door te vertellen hoe zij denkt dat een man het liefste begeerd wil worden.

Ze had het direct bij het juiste eind, want enorm veel mannen begonnen met een zoektocht naar de meid op de socials.

Hawk Tuah meisje

“You gotta give him that ‘Hawk Tuah’ and spit on that thang, you get me!?”. Deze zin is inmiddels een ware hit geworden op het internet. Het gaat niet alleen om wat ze zegt, maar ook over de manier waarop ze het zegt. Haar ‘Southern’ accent maakte de gehele opmerking namelijk een stuk leuker.

Inmiddels is er al een heuse merchandise lijn opgezet en is ze het onderwerp bij grote podcast shows. Ze werd zelfs besproken door Joe Rogan.

Hailey Welch

De dame blijkt in het echt Hailey Welch te heten. Ze heeft inmiddels ook wel door hoe haar eigen opmerking helemaal viraal gaat. Ze heeft daarom zelf ook direct haar zakelijke instinct naar boven laten komen.

Op Facebook zien we al snel dat ze een samenwerking is aangegaan met Fathead Threads. Samen lanceren ze petjes, met de teksten en handtekeningen van Hailey erop. Met een beetje geluk kan ze dus al snel flink wat geld binneharken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hailey welch (@hailey_welch93)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hailey welch (@hailey_welch93)

Meer van dit: