HomeHumorEngelse voetbalfan gaat viral nadat ze haar pluspunten tevoorschijn tovert voor supporters

Engelse voetbalfan gaat viral nadat ze haar pluspunten tevoorschijn tovert voor supporters

Het EK-voetbal is van start en iedereen mag het weten. Er is geen steen groot genoeg om onder te kruipen zodat je niet weet dat het EK begonnen is, dus je kunt er maar beter in meegaan.

Uiteraard zijn er meer mannen die om voetbal geven dan vrouwen, maar toch zijn ze niet zeldzaam. Sterker nog… Een Engelse voetbalfan is zó blij om bij het EK aanwezig te zijn, dat ze haar pluspunten tevoorschijn tovert.

Pluspunten bij het voetbal

Je ziet steeds meer dames die op het voetbal afkomen en dat is een mooie ontwikkeling voor de sport. Er wordt meer geld verdiend en ook het vrouwenvoetbal komt in de lift. Ook in de stadions is het vrouwelijk schoon steeds vaker te aanschouwen. Sommige dames zien dat als een kans om zichzelf te promoten. De één doet dat met horecatalent, maar de ander ziet andere kansen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Dames die graag bekend willen worden op platformen als Onlyfans, kiezen ervoor om voetbalwedstrijden te gebruiken als promotiemateriaal. Zo komt het steeds vaker voor dat dames hun pluspunten laten zien in de hoop wat reclame voor zichzelf te maken.

Knettergek

Waar de Engelse voetbalfans sowieso al bekend staan als ‘knettergek’, blijkt aan dit filmpje dat ze dat ook echt zijn.

De dame tovert onder luid gejuich haar pluspunten tevoorschijn en er is verder helemaal niemand die er echt raar vanop kijkt.

Als je het filmpje wil zien moet je even op het plaatje hieronder klikken. Filmpjes met borsten mogen we namelijk niet zomaar op onze website zetten. Flauw hè.

Als je op het plaatje klikt, kom je uit bij ons WhatsApp kanaal. Als je wil kun je dat kanaal meteen volgen!

Meer van dit: