HomeGekkiesAnnie wil graag in 365 dagen met 365 mannen van bil: "Ik...

Annie wil graag in 365 dagen met 365 mannen van bil: “Ik loop al voor op schema”

Elke dag seks met een andere man? De meeste vrouwen moeten er niet aan denken. Toch is er een vrouw Down Under die deze challenge probeert te voltooien. Het gaat om Annie Knight en ze staat op de socials bekend als de ‘actiefste vrouw tussen de lakens’ 

365 mannen in een jaar

Het is niet de eerste keer dat Annie Knight een dergelijke challenge met zichzelf aangaat. Vorig jaar heeft ze de challenge bedacht waarmee ze met maar liefst 300 mannen in een jaar het bed wilde delen.

Uiteindelijk is de challenge gelukt, waardoor ze een stapje verder wilde gaan met haar nieuwe challenge. De nieuwe challenge is dus om met 365 mannen het bed te delen, in een jaar tijd. Ondanks dat het bijna onmogelijk lijkt, is het volgens Annie helemaal niet zo lastig. Ze ligt op dit moment zelfs al voor op schema.

Op de 49e dag van dit jaar (Valentijnsdag) had ze al met 70 mannen het bed gedeeld. Dit betekent dus dat ze toen al 21 dagen voor liep op schema! Goed voor haar, want dan kan ze ook een paar dagen vakantie nemen.

Niet veel dates

Hoe Annie aan al die mannen komt, is voor niemand echt duidelijk. Ze houdt namelijk helemaal niet van daten: ”Ik ben nooit echt gek geweest op daten.

Haar laatste date was zelfs een regelrechte nachtmerrie. Annie vertelt: “Ik had een date met een jongen in een restaurant. Hij had voor mijn date online gezien wat ik verdiende. Hij vond daarom dat ik het etentje moest betalen. Dat vind ik dus echt een dikke no go”.

Annie vervolgt: “Ik vind het respectloos als ik zelf de rekening moet betalen. Hij krijgt namelijk mijn tijd en aandacht en het is respectloos om daar geen vergoeding voor te geven”.

Geld zat

Dat Annie er ruimpjes bijzit is inmiddels geen geheim meer. Ze heeft namelijk, zoals bijna elke ‘knappe’ influencer, een eigen OnlyFans account. Met dit account verdient ze maandelijks ruim 150 duizend dollar. Niet slecht voor het verkopen van je kontje ;-).

Annie zoekt haar mannen zelf uit, maar ze verklapt wel dat ze af en toe eens in haar DM’s checkt of er misschien wat leuke kandidaten tussen staan. Zou je jezelf dus wel aan willen melden, dan weet je wat een manier zou kunnen zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door annie knight (@anniekknight)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door annie knight (@anniekknight)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door annie knight (@anniekknight)

Meer van dit