HomeShowgekkiesFamke Louise zit nu ook op OnlyFans en de eerste foto's zijn...

Famke Louise zit nu ook op OnlyFans en de eerste foto’s zijn al gelekt

Vrijwel alle vrouwen met een beetje leuke looks en een grote following kunnen tegenwoordig een hoop geld verdienen. Maar wie veel verdiend, gaat er ook zo naar leven. Als je dan te kort komt, moet je iets verzinnen. In de meeste gevallen hebben ze geen speciale talenten, waardoor er maar één optie overblijft: OnlyFans.

Geld binnen harken

Famke Louise is één van de vrouwen die extra geld wil gaan verdienen met OnlyFans. Ze heeft inmiddels een following van ruim 1 miljoen volgers op haar Instagram account.

Je zou zeggen dat dit al een flinke duit in het laatje brengt, maar dit is voor Famke Louise zeker niet genoeg. Als we Yvonne Coldeweijer moeten geloven is Famke Louise inmiddels bezig met het realiseren van haar eigen OnlyFans account. Ze heeft namelijk bij vele andere dames gezien hoe veel geld er om gaat in deze “business”.

Volgens Yvonne Coldeweijer zal Famke Louise zelfs vandaag het nieuws al bekend gaan maken aan haar volgers. Ze zou zich hebben aangesloten bij een agency, die haar helpen bij het beheren van haar account. Ze hoeft dus alleen de foto’s of video’s naar hen door te sturen, waarna haar agency de rest regelt.

Is Famke Louise blut?

Dat Famke Louise weinig talenten heeft dat weten we inmiddels allemaal. Ze is voornamelijk bekend geworden als het vriendinnetje van Snapking.

Toen ze uiteindelijk haar relatie verbrak, heeft ze nog een aantal hits gescoord waarbij volop autotune gebruikt werd. Momenteel scoort ze nergens echt meer mee, waardoor ze enkel nog meedoet aan programma’s zoals: ‘Echte Meisjes in de Jungle’.

De meeste volgers vinden het een rare keuze van Famke Louise. Ze is namelijk nog niet zolang geleden moeder geworden en jezelf verkopen is toch niet heel chill voor je kind.

De meeste volgers vinden dan ook dat ze zich vooral op het moederschap moet storten en niet op zulk soort geintjes. Haar zoontje zal er hoe dan ook vroeg of laat mee geconfronteerd gaan worden als zijn moeder zo op internet te zien is.

Als dat gebeurt dan kan ze natuurlijk niet zo snel roepen: “Ik doe niet meer mee”, maar zal ze toch echt met de consequenties om moeten leren gaan… schat hemeltje rijk, dat dan weer wel. De eerste beelden zijn hier beneden te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Meer van dit: