HomeWTF?!Leah is professioneel eter en kan leuke kunstjes met haar eten

Leah is professioneel eter en kan leuke kunstjes met haar eten

Wanneer je een kind vraagt wat hij/zij later wil worden dan kun je de meeste antwoorden wel raden. ‘Professioneel eter’, zal in ieder geval niet bij die antwoorden zitten. Naarmate we ouder worden, wordt professioneel eter wel ineens interessant. Leah Shutkever heeft haar droombaan gevonden.

Leah Shutkever

Leah Shutkever is een 33-jarige dame uit Engeland die bekend werd omdat ze goed kan eten. Haar knappe verschijning zal er vermoedelijk ook wat mee te maken hebben, maar het eten is toch waar het om gaat. Ze verzamelde honderden duizenden volgers met haar eetkunstjes.

Leah is de allerbeste vrouwelijke eter in het Verenigd Koninkrijk. Ze won allerlei wedstrijden én heeft in haar carrière meer dan 25 wereldrecords gevestigd. Op haar socials plaatst ze de beelden. Je kunt haar van alles zien eten. Ze eet spekjes, ijsjes, knakworsten én bananen. Dit doet ze terwijl ze strak in de camera kijkt. Een gat in de markt zo lijkt het.

Geld verdienen met eten

De dame kan heel goed rondkomen van haar talenten. Ze verdient haar geld met optredens en reclamespots. Daarnaast haalt ze ook geld binnen met advertenties die in haar filmpjes zitten. Veel van haar volgers vragen haar ook of ze misschien een ‘alleen vrienden’ profiel wil starten maar daar wil ze niks van weten.

Naar eigen zeggen, smeken mannen continue om een betaalde service die iets verder gaat. Ze zouden er grof geld voor weg willen leggen. Gelukkig wil Leah de eer aan haarzelf houden en vind ze het niet nodig om haar lichaam voor geld te verkopen. Ze heeft meer dan genoeg en is blij met haar business. Een paar leuke filmpjes (en kiekjes) van Leah zijn hieronder te vinden.

Meer van dit