HomeGekkiesTerug naar toen: 10 x Gucci Swekkers die de show stelen met...

Terug naar toen: 10 x Gucci Swekkers die de show stelen met hun nektasjes

In onze rubriek Terug naar toen kijken we niet alleen naar heerlijke fragmenten die ooit op tv kwamen, maar besteden we ook aandacht aan gekkies die op social media viraal gingen. Nu is het tijd om aandacht te besteden aan de prachtige facebook pagina ‘De mooie Nicki Minaj generatie pagina’.

Nicki Minaj generatie

Al sinds dag en dauw heb je gastjes die heel graag ontzettend stoer willen zijn. Om stoer te zijn moet je er ook stoer uit zien en merkkleding helpt daar maar al te goed bij. Omdat ze er altijd hetzelfde bij lopen, zijn ze makkelijk te herkennen. De typische gastjes werden gedoopt tot de mooie Nicki Minaj generatie. Een naam die minstens net zo cool is als zijzelf.

De pagina werd in korte tijd een enorm succes en behaalde in totaal 400.000 volgers. Helaas werd de pagina later verwijderd en moeten we het doen met wat er van overbleef. In dit artikel hebben we 11 van de aller stoerste Gucci Swekkers opgesomd zodat de glorie van deze generatie nooit meer zal verdwijnen. De titels van de foto’s zijn de heerlijke captions die de paginaoprichter erbij bedacht.

Gucci Swekkers

Elke keer als de pagina een foto plaatste, werd hij kort daarop bedreigd door degene die op de foto stonden. Dat leverde dan weer hilarische gesprekken op met de eigenaar van de pagina. Nu maar hopen dat de Swekkers op de foto’s volwassen zijn geworden en de humor er van in kunnen zien.

1. Coki ke Coki

2. Tijdens een knikkerwedstrijd om een Gucci knikker sloeg de deur achter deze swekker dicht. Wie gaat deze lipstick swekker bevrijden?

3. Deze swekkers zijn boos omdat ze geen Coki-ke-Coki mogen drinken tijdens deze Super Swekt Sixteen fissa. Gelukkig is er ranja

4. Wanneer je swekkerin om een nude vraagt maar jij er nog niet helemaal klaar voor bent

5. Deze swingende swekker heeft een levenslied van 50 swekondes gemaakt, meer tekst paste niet onder zijn petje

@lnternetgekkies

Volle Tank ft Coki ke coki concurrent – InternetGekkies

♬ origineel geluid – internetgekkies

6. Met zijn woeste houding schrikt deze swekker alle haters af en swekt hij jullie allemaal de moeder

7. Wist je dat swekkers het gezegende talent hebben om met vissen te kunnen praten? Dit noem je viscommunicatie. Zo van: “Alles Gucci mi sushi?” (flinke karper wel)

8. Wat is een swekker die de weg blokkeert? Een swekkade

9. Dit Sweklandpony is edel, daarom rockt hij Gucci om zijn nek en op zijn schedel

10. Deze swekker beschermt zichzelf tegen het Swekkerona-virus door een gezichtsmasker te dragen en zich te vullen met Johnny Walker Swek Label.

 

Meer van dit: