HomeTelevisieSteenrijke dochter Sterre Heijnen nu ook goed te bekijken in Lang Leve...

Steenrijke dochter Sterre Heijnen nu ook goed te bekijken in Lang Leve de Liefde

Sterre Heijnen is de dame van het moment. In één week weet ze in twee goed bekeken programma’s te verschijnen. Eerst in het programma Straatarm, Steenrijk en nu in het programma Lang Leve de Liefde. Het is wel duidelijk dat ze mee doet om zichzelf te promoten en dat is erg geslaagd.

Plaatjes van jezelf

Sterre Heijnen was als dochter te zien in het programma ‘Steenrijk, Straatarm’ en dat gaf haar de kans om zoveel mogelijk aandacht te trekken. Ze ging door dat programma kneiter viraal. De oplettende kijker die ook een klein beetje een smeerpijp is, ontdekte al gauw dat Sterre op wel meer plekken te zien was dan alleen de televisie.

Sterre verkoopt namelijk plaatjes van haarzelf op een bekend platform. Daar kun je haar volgen en betalen om wat meer van haar te zien dan dat er toegestaan is in de ‘normale’ media. Een carrière in deze branche kan een ongelofelijk goed belegde boterham bieden als je het goed aanpakt. Sterre Heijnen zag de kansen en besloot ze te pakken.

Sterre Heijnen in Lang Leve de Liefde

Om meer volgers te krijgen, moet je jezelf promoten. Sterre koos er vroeger voor om promoties te kopen op Instagram, maar kiest tegenwoordig voor een slimmere tactiek. Sterre geeft zichzelf namelijk op voor programma’s waarin ze op kan vallen.

Ze kiest voor gewaagde kleding en hoopt zo dat er mensen zijn die interesse in haar krijgen. Als je haar socials dan opzoekt, is het al gauw duidelijk waar het om te doen is.

Kijkers die voor de televisie zaten wisten meteen hoe laat het was. Sterre Heijnen in Lang Leve de Liefde kan maar één ding betekenen: “Ze moet zichzelf flink promoten”. De reacties op X (Twitter) waren dan ook niet mals.

Hoe het mogelijk is dat programmamakers niet doorhebben dat Sterre het puur voor de aandacht doet, is niet duidelijk. Misschien kiezen ze ervoor om het door de vingers te zien zodat het programma zelf ook meer aandacht krijgt.

‘Spicy’ content

De kijker had gelukkig heel gauw door wat Sterre in Lang Leve de Liefde kwam doen en dat is maar goed ook. Hoewel dating programma’s hun best doen om serieus genomen te worden, is dit hele item meteen niet meer serieus te nemen.

Wat dan wel weer mooi om te zien is, is dat de date van Sterre haar keihard uitlacht als ze vertelt dat ze ‘spicy’ content maakt. Blijkt maar weer dat niet iedere kerel met zijn pipi denkt, en dat het maken van dergelijke content ook wat ruiten voor je kan laten sneuvelen.

Hieronder een flink deel van het item van Sterre in Lang Leve de Liefde. Voor de mensen die haar nog beter willen leren kennen, hebben we daaronder nog wat van Sterre haar ‘mooiste’ foto’s toegevoegd.

Meer van dit: